2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه غیبت منو میکنه

852 بازدید | 34 پست

پیش خواهراش و مادرش و زن داداشاش

کوچک ترین حرکت یا حرف منو میره بهشون میگه 

شما باشین چکار میکنین

من واقعا دلم داره از این حجم غریب بودن حتی تو خونه خودم میترکه

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سرش دفعه بعد یه روسری سرش کن چند کیلو سبزی هم براش بخر بگو برو با فامیلات سبزی پاک کن و گوه بخور

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

خواهر و مادرش یه چیز 

چرا به زن برادرش میگه ؟ 😐

البته حق ندارد به مادر و خواهرش هم بگه ها

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
مثلا چکار خوب اگه بگم چرا میگی بازم میره میگه گفته چرا میری بهشون میگی

وای واقعا شرایطت سخته ...چرا اینجوریه اخع؟همون اول چطور متوجه این حجم از بچه ننه بودنش نشدی؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
خاک بر سرش دفعه بعد یه روسری سرش کن چند کیلو سبزی هم براش بخر بگو برو با فامیلات سبزی پاک کن و گوه ب ...

حقیقتا رفتارش کپ زنهاست تاپیک های قبلیمو بخونی میفهمی 

آخه سنش هم کم نیست ۳۷ سالشه دیگه امیدی به این زندگی ندارم

اه چقد از این مردای خاله زنک بدم میاد  بهش بگو و باهاش سر و سنگین باش

باهاش که سرسنگینم ولی فایده نداره چون میره میگه باهام سرسنگینه

بهش بگو حق نداری حرف منو جایی بزنی 

توی خونه خودمم امنیت ندارم بگو به جای اینکه پشت سرم طرفداریم کنی همغیبتم میشی دشمن شاد شم. 

من این مشکلو با مادرم داشتم گزارش کارامو میداد

الان دیگه اصلا باهاش حرف نمیزنم تعریف نمیکنم

باهاش که سرسنگینم ولی فایده نداره چون میره میگه باهام سرسنگینه

بره بگه اگه اینطوری فکر کنی باید هیچ کاری نکنی ک یه وقت نره بگه

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست