2777
2789

به مرد جماعت رو بدی آستری میخواد...واقعنم راست می‌گفت

با حاملگی و دانشگاه هر شب برای افطاری آنچنانی و چند نوع دسر درست میکردم و بقیه ی کارای ناتموم خونه

امروز به خاطر ننداختن یه تیکه اشغال تو سطل و نبستن یدونه پنجره دوساعت منو گریوند😊

آخرشم گفت مگه چیکار کردی!!!

رسوا بمیری

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

مادربزرگت خییییلییی حرفش درست بوده

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادربزرگت خییییلییی حرفش درست بوده

واقعا...

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
دقيقا  تو هم اهمیت نده به حرفاش  من اصلا اهمیت نمیدم خودمو میزنم به اون راه

اره حیف اعصاب خودم و تو دلیم 

یکی مثل مامان من از صبح تا شب کارای خونه رو میکنه بابام و داداشم میگن مگه چیکار کردی😐

بعد خودشون حاضرنیستن حتی لیوانی که آب میخورن رو بشورن😠

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

اره واقعاً 

هر چی رو بدی سوارت میشن 

تازه طلبکار هم هستن 

لطف مکرر میشه حق مسلم 

البته بنظر من نه تنها در مورد مردان ، در مورد تمام آدمها هم همینه .

لطف زیادی نباید کرد 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
برای همین من جلو شوهرم کار انجام میدم ک ببینه فک نکنه کار نمیکنم 

باورت میشه من زار میزدم و تمان مدت اون لحظه هایی که به خاطر کار زیاد کمر درد میشدم یا شبا از خستگی خوابم نمی‌برد جلوی چشام بود که آقا بهش بد نگذره