2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بهم کمک کنین

87 بازدید | 20 پست

بابام امروز ماشین خریده داداشم ک از من ۱سال و از اجیم۵سال کوچکتره خودشو صاحبش میدونه و میگه این ماله منه و فلان بهمان بابامم هچی بهش نمیگه رفته مغازه رو کرده ب اسمش اینم میخاد بکنه به اسم اون 

اجیم بهش گف بزنش ب اسمه من الکی میگه نمیشه بیمه مشکل پیدا میکنه

چیکارکنیم راضی بشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مال همه مونه همه مونم باید سوار بشیم

یعنی چی از الان همه رو بنام بچه ها کنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بگو مال همه مونه همه مونم باید سوار بشیم یعنی چی از الان همه رو بنام بچه ها کنه

توخونه ما اینطوری نیست همچی باید ماله پسر باشه خواهرم ۲۲سالشه ۵سال از اون بزرگتره ب عنوان فرزند ارشد این حقو داره

توخونه ما اینطوری نیست همچی باید ماله پسر باشه خواهرم ۲۲سالشه ۵سال از اون بزرگتره ب عنوان فرزند ارشد ...

بگو مال بابا به نام خودش باید باشه و مال همه مونه

راست میگه اون کاربر که میگه نباید همه چیو بنام بچه ها زد اشتباهه

بچه ها پررو میشن چرا آدم اختیار مالرو تا زندست بده دست بچه هاش

به نطر منم اشتباه محضه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بش رو داده فردا باباتم بیرون میکنه

اگه بزنش ب اسم اجیم دیگه سمته ماشینم نمیره چون با اجیم حسودی داره هر دفعه ک میاد خونه هی میگه ماشینم فلان ماشینم بهمان

نمیدونیم باید چطور بابامو راضی کنیم