2777
2789
من ندادم عزیزم مامانم داد چون به داداشمم از یه ماهگیش سرلاک و غذا و این چیزا میداد پوره میوه

کاش میگفتی خودت دادی اخی مادرتون!!! خب فقط اگه گوش میکنید دیگه هرگز اینکارو نکن معده بچه داغون میشه طفل معصوم آخه تا ۶ماه هنوز معده و روده و ریه و ...کامل نیستن امادگی غذا رو ندارن

هیچی نمیشه اینجا زیادی نگران میکنن ادمو 

من دوتا بچه دارم به هردوتاشون از سه ماه مزه میدادم همه چی هااااا همه چی 

ماشالله یکی غز یکی خوش اشتهاتر 

اتفاقا اونیکه دیر میده بچه ش بد غذا میشه دیدم که میگم 

فقط از هرچیزی مزه بده نه زیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه اینجا زیادی نگران میکنن ادمو  من دوتا بچه دارم به هردوتاشون از سه ماه مزه میدادم هم ...

واقن ؟منم دیدم بقیه رو ک دادن ولی اینجا کامنتا رو خوندم بدجوری نگران شدم خیلی میترسم بچم چیزیش شه

کاش میگفتی خودت دادی اخی مادرتون!!! خب فقط اگه گوش میکنید دیگه هرگز اینکارو نکن معده بچه داغون میشه ...

واقن بخدا میخاستم بگم ب مامانم ک نده ولی نتونستم دیگ هیچ وقت نمیدم بش

واقن ؟منم دیدم بقیه رو ک دادن ولی اینجا کامنتا رو خوندم بدجوری نگران شدم خیلی میترسم بچم چیزیش شه

خیالت تخت چیزی نمیشه والا به خدا خودم دادم به جفت بوه هام ده تا دیگه م بچه بیارم بازم میدم بهشون مزه بده بهش اتفاقا 

عزیزم معده همه ادما که مثل هم‌نیستن ولی علمی و واقعیش اینه بچه تا۶ماه فقط شیر.حالا یکی دو نفر میگن نهههه ما همه چی به بچمون دادیم از همون ماه اول😳و فلان بهمان اینا دلیل بر تایید اینکار نیست از کجا معلوم فردا مریضی معده و...نگیرن این بچه ها.بعدشم مگه همه چیز به پرخوری بچست که بگی اینکارا بچه رو پرخور میکنه