2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی یه سوال دارم

66 بازدید | 13 پست
یه هفته ست لکه بینی دارم یه روز قطع میشه دوباره شروع میشه غسل چی انجام بدم نماز بخونم لکه بینی بارداری هست پریود نیستم
آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمیم جون اگر لکه بینیت کمه یعنی منظورم حجم خونش هست نیازی نیست غسل کنی فقط لباست رو عوض کن و برای هر نماز جدا وضو بگیر یعنی مثلا مغرب جدا و عشا جدا و ظهر جدا و عصر جدا . اگر هم کمی بیشتر شد که نمیشه ان شا الله یک بار باید صبح قبل از نماز غسل استحاضه کنی و حتی اگر فکر میکنی لکه بینیت بیشتر میشه میتونی به جای غسل تیمم بدل از غسل بکنی . البته باز هم باید قبل از نماز لباست رو یا نوار بهداشتیت رو عوض کنی .
مگه تاریخ پریودت بوده؟ اگه بوده از اولین روز تا ده روز حیض هست مابقیش باید بری غسل کنی و بیای نماز بخونی استحاضه کثیره و
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
اگر بار داری غسل استحاضه
اگر باردار نیستی اگر ده روز از پریودی قبلی گذشته پریودی حساب میشه اگر کمتر از ده روزه استحاضه

استحاضه اقسام مختلف داره قلیله متوسطه کثیره

قلیله فقط باید خودتو با لباست پاک باشه نماز بخونی

متوسطه روزی یک غسل کافیه وبرای باقی نمازات فقط طهارت میخواد

کثیره باید برای هر نماز یه غسل کنی

باید یک پنبه بزاری اونجا،اگه فقط روی پنبه کثیف شد و خون به داخل نفوذ نکرد این استحاضه قلیله هست،برای هر نماز باید بری خودت رو بشوری و لباست رو عوض کنی و وضو بگیری و بلافاصله نماز بخونی،اگه بخوای میتونی دو تا نمازت رو پشت سر هم بخونی مثل ظهر و عصر رو ولی باید بین نماز ها فاصله نباشه و مطمئن باشی چیزی خارج نشده