2777
2789
عنوان

سقط جنین

2152 بازدید | 35 پست

سلام.دوستان من حاملگی پوچ دارم اما دکتر بهم داروی قوی نمیده که داخل خونه سقط کنم فقط دوتاامپول داده که تاثیری نداشته...واقعا شرایط بستری شدن رو ندارم دارو گیاهی هم مصرف کردم تاثیری نداشته...شهر ما زیاد بزرگ نیس چندتا دکتری که رفتم بهم دارو ندادن....بعضی ها نوشتن دکتر بهشون قرص زیرزبونی داده داخل خونه سقط کردن...به نظرتون من برم یه شهری دیگه دکتر بهم قرص میده یا ن همه دکترها همینجور هستن قرص نمیدن؟ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص سایتوتک برای سقط 

دوستم باردار بود بخاطر اینک دوتا بچه کوچکی داش نمیتونست نگه داره

میگف سایتوتک ب طور زیر زبانی و واژینال مصرف کردم توی هفت ساعت سقط شده حالا مقدار و هزینش رو‌دیگ نمی‌دونم 

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
خطرناکه تو خونه عزیزم 

میخام داخل خونه مصرف کنم سقط که شددیگه برم بیمارستان...چون واقعا سخته بستری شدن خیلی ادم رو اذیت میکنن مخصوصا داخل شهر ما که میگن کشتارگاه ن زایشگاه

اگر دو تا سونو به فاصله ده روز دارین که توش قلب و جنین ندیده باشن. برین بیمارستان دولتی، پذیرش میکن ...

سه تا سونو دارم چندجای مختلف رفتم سونو اما ن جنین هس ن کیسه زرد هیچی نیس ازبستری شدن میترسم جایی هم که میخام بستری بشم فقط بیمارستان دولتی داره وبدیش اینه من تنها هستم همراه ندارم.

میخام داخل خونه مصرف کنم سقط که شددیگه برم بیمارستان...چون واقعا سخته بستری شدن خیلی ادم رو اذیت میک ...

اتفاقا من هر دو تا سقط رفتم بیمارستان.

چون خیلی بهتر و مراقبن و اگر خونریزی زیاد باشه، فوری دارو و خون تزریق میکنن.

با دو تا سونو بستری میکنن.

و اون ها هم با قرص سقط میکنن و همون اول نمیبرن برای اتاق عمل و کورتاژ

اره همین قرصه منظورم هس دکترها تجویز نمیکنن اینجا

باید از بازار آزاد بخری

چ شهری هستی؟

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
سه تا سونو دارم چندجای مختلف رفتم سونو اما ن جنین هس ن کیسه زرد هیچی نیس ازبستری شدن میترسم جایی هم ...

منم اصلا همراه نبردم برای هر دوشون.

اینقدر کثافت کاری، همون تنها باشی راحتتری.

برو بیمارستان، بهت قرص میدن. همون دکتر خودت بگی، دستور بستری بده بهت و توش بنویسه با قرص، همون بهت قرص میدن