سلام.دوستان من حاملگی پوچ دارم اما دکتر بهم داروی قوی نمیده که داخل خونه سقط کنم فقط دوتاامپول داده که تاثیری نداشته...واقعا شرایط بستری شدن رو ندارم دارو گیاهی هم مصرف کردم تاثیری نداشته...شهر ما زیاد بزرگ نیس چندتا دکتری که رفتم بهم دارو ندادن....بعضی ها نوشتن دکتر بهشون قرص زیرزبونی داده داخل خونه سقط کردن...به نظرتون من برم یه شهری دیگه دکتر بهم قرص میده یا ن همه دکترها همینجور هستن قرص نمیدن؟ممنون میشم راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگف سایتوتک ب طور زیر زبانی و واژینال مصرف کردم توی هفت ساعت سقط شده حالا مقدار و هزینش رودیگ نمیدونم
من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥. مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤. خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋. یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️. اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.
اگر دو تا سونو به فاصله ده روز دارین که توش قلب و جنین ندیده باشن. برین بیمارستان دولتی، پذیرش میکن ...
سه تا سونو دارم چندجای مختلف رفتم سونو اما ن جنین هس ن کیسه زرد هیچی نیس ازبستری شدن میترسم جایی هم که میخام بستری بشم فقط بیمارستان دولتی داره وبدیش اینه من تنها هستم همراه ندارم.
من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥. مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤. خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋. یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️. اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.