2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا همراه نبردم برای هر دوشون. اینقدر کثافت کاری، همون تنها باشی راحتتری. برو بیمارستان، بهت ...

اره عزیزم دکتر نامه بهم داده ولی بابیمارستان که تماس گرفتم گفتن باید همراه داشته باشی منم چون پدرم تازه فوت شده مادرم واقعا شرایط روحی نداره که بتونه همراهم باشه چون خودش مریض هس ...بهم گفتن بدون همراه نیا

به خاله ای، دختر خاله ای بگو. والله تهران بودی، من میومدم

متاسفانه اونها شهردیگه هستن...ممنون عزیزم...و بدیش اینه سقط خیلی بدتر اززایمان هس وخیلی کثیف کاری داره باهرکسی راحت نیستم که مثلا به دوستان یااقوام بگم

متاسفانه اونها شهردیگه هستن...ممنون عزیزم...و بدیش اینه سقط خیلی بدتر اززایمان هس وخیلی کثیف کاری دا ...

اره یه وضعی میشی.

من دو بار رفتم.

بیمارستان ارتش بود، خیلی پرسنلش خوبن.

بهیار و پرستار و ماماها خیلی خوش برخوردن.

مثلا به ماما گفتم از ساکم بهم پوشک بده، فوری داد.

دفعه دوم خیلی خونریزی داشتم، صبحش رفتم از بهیار کلی تشکر کردم. گفتم دیگه ببخشید اونقدر کثیف کاری داشتم

[QUOTE=284874797]اره یه وضعی میشی. من دو بار رفتم. بیمارستان ارتش بود، خیلی پرسنلش خوبن. بهیار و پرستار و ماماها خ ...[/QUOمتاسفانه اینجا خیلی بداخلاقا واگه بخام شهردیگه ای برم هرجا زنگ زدم بهم گفتن شنبه به بعد بیا

کورتاژ میگن خیلی سخته ومن چون بچه اولم هس میترسم کورتاژ

نه بابا نترس منم بچه اولم سقط شد خب بعد بهم سایتوتک دادن ولی کامل بقایا رو دفع نکرد خیلی هم اذیت شدم ی دردو لرزی داشت که نگو مجبور شدم برم کورتاژ خیلی راحت بود چسبندگی هم نگرفتم الانم ک تو هفت ماهم سر این نی نی 

اره همین قرصه منظورم هس دکترها تجویز نمیکنن اینجا

دکتر هیچوقت این قرصو نمیده بازار ازاد باید بگیری.چهارتاست یکی زیر زبون سه تا واژینال پاهاتم باید بالا بزاری چند ساعت راه نری تا اثر کنه .حدود ۵۰۰،۶۰۰تومنه تو بازار ازاد فک کنم