2777
2789
عنوان

هیچ وقت به امید علاقه بعد ازدواج تن به ازدواج ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 198 پست
با شوهرت اخلاقت چجوره بروز میدی ازش بدت میاد؟؟سردی باهاش تو جمعا چجورین باهم گرم یا ن 

نه بابا همش در حال تظاهرم تو جمع و جلوی خودش اما یه چند باری دیده مثلا تنها بودم گریه کردم فهمیده از چیه این‌قدر یه دفعه ای یه حال منفی بهم دست میده میشینم زار زار گریه میکنم حالا بیشترشو ندیده اما مثلا خواب بوده بیدار شده فهمیده

اصفهان هستم عزیزم مرسی گلم خانواده من به شهردیگه دخترنمیدن

چرا😑

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا یه سری با اینکه اجبار خانواده پشتشون نیس ازدواج سنتی میکنن خب یعنی چی یعنی تا یکی پیدا شد دکتره مهندسه اخلاقش خوبه باید باش ازدواج کرد ادم باید خودش عاشق بشه فرد مناسبشو پیدا کنه همو بشناسن بعدا شاید بعداً عاشق هم نشدین 

چرا😑

غیرتی هستن باورت میشه ی کارحسابداری توی شرکت شهرشاهین شهر پیدا کردم گفتن حق نداری بری ونذاشتن برم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

چندشت ميشه؟ ببين من دركت ميكنم منم يه تجربه نه چند تجربه داشتم در واقع دوران مجردى ميديدى از يكى خوش ...

آخه من موندم اول از چی خوشم اومد که الان نمیاد کلا انگار اون حسه رفته

غیرتی هستن باورت میشه ی کارحسابداری توی شرکت شهرشاهین شهر پیدا کردم گفتن حق نداری بری ونذاشتن برم

ای بابا. خب سر همین کاراشون نزاشتن تو خودت بری دنبال بختت

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
ای بابا. خب سر همین کاراشون نزاشتن تو خودت بری دنبال بختت

چندروزپیش رفتم بانک بعدکه اومدم بابام کلی سرم داد زد چرا رفتی با مردغریبه حرف زدی منظورش بخدا کارمندبانک بود خودم میدونم اینا بهونشونه دیگه مزاحمشونم که اینجوری بامن رفتارمیکنن

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بنظرم اسی یا ظاهر همسرتو نمی‌پسندی یا رفتارش ینی بلد نیس جوری رفتار کنه که برات جذابیت داشته باشه

شایدم از رفتارم باشه خیلی آدم مودب و آروم و ساکتیه مثلا تو فامیل نزدیکمون دوتا از پسرامون هستن خیلی شوخن بعد میگه چرا اینقدر به حرفای اونا میخندی گفتم خب بلدن آدمو بخندونن اینقدر حساس بازی درآورد بعدشم گفت دیگه نباید بخندی من جسودیم میشه یا مثلا میگه چقدر جمعتون شلوغه حوصله م سر رفت هی میگین و میخندین گقتم مثل شما خوبه که همه بشینن سرشون تو گوشی باشه میگه نه باید از ته صحبتا یه چیزی در بیاد نکه همش مسخره بازی

کاش یکم دوران آشنایی رو کش بدی عزیزم تا به یه یقین برسی یا یه محرمیت ساده بین. دوتا خانواده ولی باور ...

دقیقا اینکارو کردم بهشم صادقانه گفتم من تا لحظه ای که علاقه مند نشم ج مثبت نمیدم چون فکر میکنم به طرفم دروغ گفتم.بنده خدا خیلی فهمیدست قبول کرد گف تا هر وقت بخوای زمان هست. قلبم براش آتیش میگره خیلی خوشش میاد ازم😢

بنظرم اسی یا ظاهر همسرتو نمی‌پسندی یا رفتارش ینی بلد نیس جوری رفتار کنه که برات جذابیت داشته باشه

یا مثلا ۴ تا دوست و رفیق نداره که دوران عقد بریم باهاشون بریم به صورت زوج از بس سرش تو کار و درس نبوده انگار پی این چیزا نبوده یکمم حساس هست کلا رو من بعدم میگه از دوست داشتنه زیاده