2777
2789
عنوان

هیچ وقت به امید علاقه بعد ازدواج تن به ازدواج ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 198 پست

البته عاشق شدن در یک نگاه هم اشتباهه و بعد از ازدواج پی میبرید به اشتباهتون . و همچنین بدون عشق و شناخت ازدواج کردن و امید داشتن به ایجاد عشق هم اشتباهه.

درستش این هست که عشق در دوره معارفه یا در دوره دوستی بوجود بیاد

(آقا هستم) واعظان که این جلوه در محراب و منبر می‌کنند، چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر که بهش علاقه انچنانی نداری وگرنه اگه یکم ته دل بشه علاقه پیدا کنی دیگه از این رو به اون رو میشه ...

منم موافقم واقعیتش دوست ندارم با کسی ک خیلی عاشقشم ازدواج کنم چون همش ترس تو دلمه ترس از دست دادن. همش دوست دارم براش بهترین باشم بهم تو بگه میزنم زیر گریه.نابود میشم

ولی شوهری ک معمولی باشه واست خیلی کارت راحته دربرابرش ضعیف نیستی

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
 راستش در مجموع همه چیزش خوب بود دیگه تحقیقم کردیم خیلی خوب تعریف کردن خب واقعانم تا الان که خو ...

عزیزم سعی کن ارتباطتتون رو جور دیگه ای پیش ببری، تنوع بده ب رابطتتون، هر ادمی یه قصه ای داره همه باهم فرق میکنن یکی طلاق میگیره مورد بهتری براش پیش میاد که راضی باشه یکی نه بدتر میشه شرایطش. خوبی های همسرت رو هرروز برای خودت تکرار کن هروقت فکرهای منفی میان سراغت یه کاری انجام بده خودتو اسیرشون نکن که همه عمر حتی با شرایط‌دیگع هم دامن گیرت میکنه خیلی سخت میشه بخای به حالت قبلت برگردی، شاید زمینه این فکرها اصلا همسرت نیست، برگرد ب خوده خودت ریشه یابی کن عزیزم

استاتر تو توی انتخاب لباس و این چیزا هم وسواسی هستی مثلا یه چیز با علاقه میخری ولی بعدا نسبت بهش سرد میشی، 

اگه واقعا بهش علاقه ای نداری الان تموم کردن همه چیز به نفع هر دو تاتون هست نه به خودت ظلم کن نه اون آقا 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
منم موافقم واقعیتش دوست ندارم با کسی ک خیلی عاشقشم ازدواج کنم چون همش ترس تو دلمه ترس از دست دادن. ه ...

دقیقا وقتی سرد باشی در برابرش همه کار برات میکنه زندگی برای خودت هم آسون تر میشه 

خب چه ایرادی داره که به دلت نمیشینه ؟  قطعا یه نقطه ضعفی توش میبینی  از قیافش ناراضی هست ...

از لحاظ ظاهری نکه بگم زشته و غیر قابل تحمل همه هم میگن بهم دیگه میاین اما خیلی زیاد مورد پسندم نیست حتی اوایل خیلی حساس تر بودم اینقدر مقایسه میکردم اما الان بهتر شدم اما بازم انگار زیاد باب دلم نیست که برام جذاب باشه خیلی برام معمولیه 

من تجربه ای تو این زمینه ها ندارم  و سنمم ازت کمتره ولی حس کردم شاید رفتار و اخلاق شوهرت اونجوری که دوست داری و ایده آلت هس ، نیست 

مثلا شاید خیلی جدی یا زیادی مثبته ، ولی تو آدم شوخ و یکمی شیطون و باحال دوست داری به اصلاح عامیانه از این آدمایی که دیوونه بازی در میارن و .....

ولی بهترین کار اینه قبل هر حرکت و تصمیمی بری پیش مشاور خوب

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
اخ چرا

ازصبح تاشب کلی کارمیکنم آخرش هم به چشم ی آدم مزاحم نگام میکنن خودم میفهمم اضافه هستم 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

من حس میکنم از ظاهرش زیاد راضی نیسی وگرنه جذبش میشدی

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
ماه دیگه میشه ۳۱ سالم شرایط سختی دارم ازخدامه ی نفر بیاد حتی زیر پای مادرشا تمیزکنم ولی دستموبگیره و ...

عزیزم من یه اقایی رو میشناسم که قصد ازدواج دارن و مناسب سن شمان.میشخ بگین کدوم شهری

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
دقیقا وقتی سرد باشی در برابرش همه کار برات میکنه زندگی برای خودت هم آسون تر میشه 

قربون دهنت.خوشم میاد عاقلی

ولی من متاسفانه اخر بااین عشق و عاشقی گند میرنم ب زندگیم

عزیزم من یه اقایی رو میشناسم که قصد ازدواج دارن و مناسب سن شمان.میشخ بگین کدوم شهری

اصفهان هستم عزیزم مرسی گلم خانواده من به شهردیگه دخترنمیدن

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

دوران عقد رو بیشتر کن .ببین میتونی تا اخر عمر باهاش زندگی کنی .منم حس تو رو داشتم و دارم .و همش میگم کاش از اول کات کرده بودم.عمرم تموم شد .اما شوهر من عصبیه و زیاد اخلاق نداره .اگه اوکی بود باهاش می‌ساختم ادم خوب کم پیدا میشه