2777
2789
عنوان

هیچ وقت به امید علاقه بعد ازدواج تن به ازدواج ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 198 پست
عزیزم سعی کن خوبیاشو ببینی این دوره زمونه مرد خوب کم پیدا میشه اگه واقعا خوبه خوبه قدرشو بدون سعی کن ...

سعی میکنم ببینم اما مثلا یه روز خوبم روز بعد کلا یه حس عجیبی بهم دست میده یه حس بد مثلا که نمیدونم از چیه اون حسه منو اذیت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که تو عقدیم اصلا نمیدونم برای عروسی هیچ ذوقی ندارم منی که یه زمانی میگفتم عروسیم باید خیلی خوب ...

اینکه یک پوئن مثبته برات که هنوز عقدی و باکره ای….دیگه چه اصراری به ادامه این رابطه تک نفره و سمی داری و میخوای نقش قربانی رو بازی کنی؟ 

کاربری  سال ۹۷ من بی جهت تعلیق شد، بخاطر بحث با یک احمق و حرف حق زدن! 

بدتر به این موضوع دامن نزن و مدام یاداوریش نکن

خوبیهاش رو برای خودت پررنگ کن 

ولی تا کاملا تکلیفت رو مشخص نکردی ازدواج نکن هم خودت اذیت میشی هم طرفت بی گناه عذاب میکشه

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!
اسی چند سالته؟ شاید به اون بلوغ فکری برای ازدواج نرسیده بودی و سنت کمه.  چون ازدواج سنتی بود کس ...

۲۴ سالمه نه کسی تحمیل نکرد اولش خودم خواستم نمیدونم از روی هیجان بود یا چی بعدش گفتم نمیخوام اما چون دیدن از همه لحاظ خوبه گفتن نه الان نمیتونی درست تصميم بگیری پسر به این خوبی قبول کن

نه نبود گفتم ازدواج کنم عاشق همسرم باشم همه چیزو با همسرم تجربه کنم نمیدونستم اينجوری میشه

همسرت بلد نیس دلتو ب دست بیاره منم مث توام و مقصرش شوهرمه چون پایم نیس اونجور ک میخام نیس رفتاراش برا همون ته دلم ازش بدم میاد ظهری بد نیستم ولی تو دلم دوسش ندارم

حتی پدر و مادر خودمم میگن تو لیاقت شوهر خوبو نداری چون خوبه اينجوری هستی ولی بخدا جای من نیستن و گرن ...

خب چه ایرادی داره که به دلت نمیشینه ؟ 

قطعا یه نقطه ضعفی توش میبینی 

از قیافش ناراضی هستی 

از هیکلش 

از حرف زدنش 

اینجور که شما گفتی همه ی اخلاقیاتش خوبه پس قطعا از لحاظ ظاهری به دلت نمیشینه

خب این چیزا مگه برا ازدواج ملاک نیس ؟

ملاک هست اما ۴۹ درصدش! 

بخش بیشترش  یعنی پنجاه و یک درصد بقیه بر میگره به اون حسی که از رفتار و منش و زبان بدن و اخلاقیات و کلام شخصی که بعنوان شریک زندگی انتخاب کردی برمیگرده…. ساده بگم باید به دلت بشینه همین که اگر اینطور نباشه شمش شمش طلا به پات بریزه باز هم احساس خوشبختی نخواهید داشت

کاربری  سال ۹۷ من بی جهت تعلیق شد، بخاطر بحث با یک احمق و حرف حق زدن! 
منم همینطور

🤝

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

منم اصلا خوشحال نیستم شما چجوری داری تحمل میکنی منکه گاهی وقتا نشونم میدم مثلا اشتها ندارم استرس بهم ...

با شوهرت اخلاقت چجوره بروز میدی ازش بدت میاد؟؟سردی باهاش تو جمعا چجورین باهم گرم یا ن 

اوهوم قبول دارم  یکی از دوستام خودکشی کرده بود و حالا خداروشکر موفق نبود ... وقتی داشتم میرفتم ...

سر همین جدا نمیشم با خودم میگم دیگه کی پیدا میشه اینقدر منو بخواد از طرفی هم باز میگم پس خودم چی حس خودم چی