2777
2789
عنوان

هیچ وقت به امید علاقه بعد ازدواج تن به ازدواج ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 198 پست

وای اره

نمیدونم چه سمی بوده که قدیمیا از خودشون دراوردن که بعد ازدواج علاقه ب وجود میاد!

علاقه به چی رو ملاک پایبندی به زندگی میدونستن اخه؟؟

وقتی ذات و خود طرف از همین اول به دل آدم نشینه، بعدش چجور قراره بشینه؟؟

حس میکنم یه عده قدیمی، ازدواج رو تو داشتن ر.ا.ب.طه خلاصه میکردن

برا همین این جمله مونده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دوس داشتن آدمو ضعیف می‌کنه من ترجیهم این هست که دوسش نداشته باشم شوهر آیندمو

اون دوست داشتن نیست اون وابستگی و مستقل نبودنه 

وگرنه صرفا دوست داشتن آدمو ضعیف نمیکنه بر فرض من قهوه رو دوس دارم ولی منو ضعیف نمیکنه خیلی وقتا مفید هم هست ولی اگه وابستش باشم بهم آسیب میرسونه

من تو این فازا نیستم فعلا...  

ولی چرا پس بعضیا میگن بعد ازدواج عاشق شدنو الان خیلی اوکین... بنظرم شرایط و آدما باهم فرق میکنن🤔 

من هم تو مجازی دیدم هم تو دنیای واقعی 

یعنی عادت کردن و فرقشو با عشق متوجه نیستن؟! یا واقعا بعضیا عاشق میشن 

البته اگرم اینطور باشه بازم آره درسته نباید ریسک کرد ... 

یکی دو هفته اول مورد پسندم بود بعد نمیدونم چی شد یه دفعه ای ازش بدم اومد دیگه نتونستم بگم نه ینی گفت ...

سخته خداییش خدا کنه کم کم مهرش به دلت بیفته

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
متاسفانه خوبه کاش حداقل بد بود دلیل داشتم همه هم پشتش هستن و تعریفشو میکنن اما به دل منه احمق نمیشین ...

دلت پیش کسی هست؟

یا قبل همسرت کسی بود تو زندگیت؟

ببین مقایسه باعث میشه فکر کنی دوسش نداری 

نمیدونم شایدم‌ حدسم اشتباه باشه

🍒دخترم🍒قلب من💚
ربطی ب خوب بودن و بد بودن نداره ، وقتی دوسش نداشته باشی ،نداری دیگ .. حالا اون بیاد طلا بگیرتت  ...

آخ آره دقیقا طرف هر چقدرم خوب باشه بیا به قلبت بگو لعنتی قبول نمیکنه

شما میخوای چیکار کنی کاش حداقل شجاع بودم جرئت طلاق گرفتنم داشتم

منم میترسم دنبال بهونم🙂

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم..