2777
2789
عنوان

هیچ وقت به امید علاقه بعد ازدواج تن به ازدواج ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 198 پست
متاسفانه خوبه کاش حداقل بد بود دلیل داشتم همه هم پشتش هستن و تعریفشو میکنن اما به دل منه احمق نمیشین ...

منم اوایل مث تو بودم ولی شوهرم ادم خوبیه ....بنظرم اگ بهت یه هدیه ی خوبی داده بشه باید قدرشو بدونی اگ بی جنبه بازی در بیاری کائنات ازت پس میگیره

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
من تو این فازا نیستم فعلا...   ولی چرا پس بعضیا میگن بعد ازدواج عاشق شدنو الان خیلی اوکین ...

عاشق میشن

وقتی ببینی یه نفر هواتو داره. دوستت داره. بهت محبت میکنه. وفاداره ، زحمت میکشه تا تو به ارزوهات برسی ، خونه و ماشین و طلا و... برات میخره.

و....

چرا دوستش نداشته باشی؟

مگه ما خانوما از زندگی چی میخوایم؟

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام اینکاروکنم😔😔چاره ی ندارم فرصتم ندارم سنم گذشته

شاید شما علاقمند بشی اما من اگه برمیگشتم عقب اصلا همچین ریسکی نمیکردم باور کن هیچی بهم مزه نمیده فقط دارم روزامو میگذرونم نمیدونم مثلا شاید قراره معجزه بشه

ولی من میگم علاقه بعد از ازدواج پیش میاد . اگه ازدواج با شناخت و عاقلانه باشه. من خودم موقع ازدواجم ...

خوشبحالتون بعضیا اینو گفتن پس چرا برای من نمیشه باور کن دیگه هیچی از خدا نمیخوام جز همین

آره ولی خیلی از علاقه ها قبل ازدواج ادم کور و کر میکنه آدم نمیتونه عاقلانه و با چشم باز تصمیم بگیره و بعد ازدواج به خودش میاد اونوقته که نه راه پس داره نه راه پیش تازه اثری هم ازعاشق سینه چاک قبل ازدواج نیست. 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!
شما میخوای چیکار کنی کاش حداقل شجاع بودم جرئت طلاق گرفتنم داشتم

رفیق بازه؟هوس بازه؟معتاده؟خسیسه؟شکاکه؟؟اگ نه ک بشین زندگیتو بکن ...تو همین سایت ببین خانما از دست شوهراشون چی میکشن

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
آخ آره دقیقا طرف هر چقدرم خوب باشه بیا به قلبت بگو لعنتی قبول نمیکنه

همسرم انقد خوبه منم همیشه رفتارم باهاش خوبه ،ولی ب دلم نمیشینه ، خوشحال نیستم باهاش ،

زندگیمون زبانزد همه اس، عروسی پسرعموش اومدن وسایل عقد منو بردن برا عروس گفتن از بس زندگیتون قشنگه عاشقید میبریم ک این عروس و دماد هم مث شما شن .. نه ساله باعمیم

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
زندگی بدون عشق ، ازدواج بدون عشق و دوسداشتن اشتباهه محضه ،  کاش تو دردسرش نیفتی ک درک کنی  ...

آره واقعا نمیدونم چرا همچین خریتی کردم منکه اینقدر ازدواج رو دوست داشتم الان بنظرم بدترین اتفاق زندگیمه

خوشبحالتون بعضیا اینو گفتن پس چرا برای من نمیشه باور کن دیگه هیچی از خدا نمیخوام جز همین

نمیدونم والا .چی بگم؟

داستان همه مثل هم نیست. نمیشه قضاوت کرد

من فقط  اینو میدونم که اگه کلا همدیگرو دوست ندارید، بهتره بچه دار نشید فعلا❤️

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

عزیزم سعی کن خوبیاشو ببینی این دوره زمونه مرد خوب کم پیدا میشه اگه واقعا خوبه خوبه قدرشو بدون سعی کن دوسش داشته باشی اونوقت زندگیت بهترم میشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!
وای اره نمیدونم چه سمی بوده که قدیمیا از خودشون دراوردن که بعد ازدواج علاقه ب وجود میاد! علاقه به ...

آخه همین رابطه هم نتونسته منو وابسته کنه هر چند که اجازه رابطه کامل ندادم چون هی فکر میکنم قراره جداشم با خودم میگم حداقل باکره باشم اما همون رابطه نصفه و نیمه هم بهم مزه نمیده فقط برای رفع نیازه انگار

آره واقعا نمیدونم چرا همچین خریتی کردم منکه اینقدر ازدواج رو دوست داشتم الان بنظرم بدترین اتفاق زندگ ...

اسی چند سالته؟ شاید به اون بلوغ فکری برای ازدواج نرسیده بودی و سنت کمه.  چون ازدواج سنتی بود کسی تحمیلت کرد ازدواج کنی باهاش یا خودت انتخاب کردی؟