دخترا ازتون خواهش میکنم هیچ وقت به این حرف که بعد ازدواج علاقه میاد با کسی ازدواج نکنین بخدا مجرد موندن خیلی بهتر از ادامه دادن با کسیه که دوسش نداری یه روزایی اینقدر نا امید میشم میخوام بمیرم اصلا لعنت به من که بله گفتم 😭😭😭😭
من تو این فازا نیستم فعلا... ولی چرا پس بعضیا میگن بعد ازدواج عاشق شدنو الان خیلی اوکین ...
عاشق میشن
وقتی ببینی یه نفر هواتو داره. دوستت داره. بهت محبت میکنه. وفاداره ، زحمت میکشه تا تو به ارزوهات برسی ، خونه و ماشین و طلا و... برات میخره.
و....
چرا دوستش نداشته باشی؟
مگه ما خانوما از زندگی چی میخوایم؟
بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میخوام اینکاروکنم😔😔چاره ی ندارم فرصتم ندارم سنم گذشته
شاید شما علاقمند بشی اما من اگه برمیگشتم عقب اصلا همچین ریسکی نمیکردم باور کن هیچی بهم مزه نمیده فقط دارم روزامو میگذرونم نمیدونم مثلا شاید قراره معجزه بشه
آره ولی خیلی از علاقه ها قبل ازدواج ادم کور و کر میکنه آدم نمیتونه عاقلانه و با چشم باز تصمیم بگیره و بعد ازدواج به خودش میاد اونوقته که نه راه پس داره نه راه پیش تازه اثری هم ازعاشق سینه چاک قبل ازدواج نیست.
هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوندناممکن هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی!
زندگیمون زبانزد همه اس، عروسی پسرعموش اومدن وسایل عقد منو بردن برا عروس گفتن از بس زندگیتون قشنگه عاشقید میبریم ک این عروس و دماد هم مث شما شن .. نه ساله باعمیم
چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
خوشبحالتون بعضیا اینو گفتن پس چرا برای من نمیشه باور کن دیگه هیچی از خدا نمیخوام جز همین
نمیدونم والا .چی بگم؟
داستان همه مثل هم نیست. نمیشه قضاوت کرد
من فقط اینو میدونم که اگه کلا همدیگرو دوست ندارید، بهتره بچه دار نشید فعلا❤️
بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.
وای اره نمیدونم چه سمی بوده که قدیمیا از خودشون دراوردن که بعد ازدواج علاقه ب وجود میاد! علاقه به ...
آخه همین رابطه هم نتونسته منو وابسته کنه هر چند که اجازه رابطه کامل ندادم چون هی فکر میکنم قراره جداشم با خودم میگم حداقل باکره باشم اما همون رابطه نصفه و نیمه هم بهم مزه نمیده فقط برای رفع نیازه انگار