2777
2789

دخترا ازتون خواهش میکنم هیچ وقت به این حرف که بعد ازدواج علاقه میاد با کسی ازدواج نکنین بخدا مجرد موندن خیلی بهتر از ادامه دادن با کسیه که دوسش نداری یه روزایی اینقدر نا امید میشم میخوام بمیرم اصلا لعنت به من که بله گفتم 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو منی یا من توام تایپکام بخون متوجه میشی 

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم.. 
شوهرت خوب نیس؟ 

ربطی ب خوب بودن و بد بودن نداره ، وقتی دوسش نداشته باشی ،نداری دیگ ..

حالا اون بیاد طلا بگیرتت 

یا همش سرِجنگ داشته باشه ، 

هیچ فرقی نمیکنه برات ، فقط نمیخاییش 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

ولی من میگم علاقه بعد از ازدواج پیش میاد . اگه ازدواج با شناخت و عاقلانه باشه.

من خودم موقع ازدواجم استرس داشتم

حالم افتضاح بود

اصلا طرف رو دوست نداشتم. (با اینکه ادم سطح پایینی نیست)

حتی اینجا تاپیک های ناامید کننده میزاشتم

ولی الان خداروشکر عاشقشم😂 همون موقع عقد عاشق شدم . نمیدونم چجوری

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

بنظرم دوس داشتن آدمو ضعیف می‌کنه من ترجیهم این هست که دوسش نداشته باشم شوهر آیندمو

زندگی بدون عشق ، ازدواج بدون عشق و دوسداشتن اشتباهه محضه ، 

کاش تو دردسرش نیفتی ک درک کنی 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁