سلام دوستان حالتون خوبه انشالله نمازروزه هاتون یبول بیاین بهتون ی ماجرایی بهتوچ بگم ببینید چ بلایی سرم اومد
بعدازازدواجم نزدیک دوساله میشه دردایی دراطراف شکمم داشتم اولاتوجه نکردم بعددیدم ن نمیشه مادرشوهرم چون قدیمیه داروهاوجوشونده های گیاهی برام درست میکردک بخورم بهترشم.چندروزی بهترمیشدم ولی تابه پریودم مرسیدم میرفتم اون دنیابرمیگشتم دراین حدک خونریزی وحشتناک بادردقاعدگی وحشتناک ک سه روزمثل مرده هادرازمیکشیدم نسکافه وخرمامیخوردم م بهترشم.حالابماندک چندباررفتم دکتریکی گف کمخونم یکی گف هورمونام بهم ریخته یکی گف برونافتوببینن ک چندسری رفتم پیش مادربزرگم نافموانداخت سره جاش.اینوفکرکنم فقط ترکامیفهمن منظورم چیه.حالااینام کارسازنبودن.رفته رفته دیدم دارم بدترمیشم نزدیک سه ماه ایناهس ک سمت چپ شکم دردتی شدیدداشتم ولی اینبارتوجه نکردم.مونداومدم خونه مامانم ایناچون اینایه شهردیگ زندگی میکنن.شوهرم بمامانم گف ک منوی دکترخوب ببره.حالارفتم دکترگف مشکوک ب اپاندیس ی سونونوشت.سونودادم اونجادکترجان گف ک همه چیم سالمه فقط کیست تمخدانم پاره شده ب اندازه پنج سانت..بله.مامانم دعوام کردک چرادکترنمیرفتی فلان.بردم پیشه مامانشون دادم ی سری دارونوشت گف تخمدانم پاره شده وامکانش هس باداروپنجاه پنجاه حل شه اگ نشدبایدعمل کنم.اینوگفتم ک شمام مثل من همه چیونزاریددقیقه نود یجاتون دردگرف بریددکترخدایی نکرده مثل من نشید
اینم بگم ک اونجاتومطب ی خانومی بهم گف ک دخترشم مثل من پارگی کیست داشته اوناواسش ازاردبیل پونه کوهی اورده بودن جوشوندع بودن خورده و کاملاخوب شده.اینم ی توصیه اگ اردبیلی بودین پونه کوهی بجوشونیدبخورین مثل من بدبخت نشید.ایشالله همیشه سالم و سلامت باشید👼