retouchermom مدیر استارتر عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 218 عنوان از بین رفتن درد سینه 228 بازدید | 12 پست کسی بوده درد سینه که قبل از پریود میگیره داشته باشه ولی قبل از روز موعد از بین بره ولی باردار بوده باشه؟ من روز پریودیمه پریود نشدم دل درد گاهی میاد و میرهدولی درد سینم از بین رفته ینی قراره پریود شم؟ 1402/01/22 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
retouchermom مدیر استارتر عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 218 هی حق داری😭 همه امیدم به درد سینم بود الان به نیومدن پری
retouchermom مدیر استارتر عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 218 هی حق داری😭 خیلی دلم میخواد بدونم اگه درد سینه ازبین بره یعنی نمیشه باردار بود ینی کسی براش پیش نیوده همچین چیزی بین این همه خانوم
fmortazavi عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 171 عزیزم علائم هرکس متفاوتهکسی بوده علائمش هیچ در هیچ بوده ولی باردار بوده کسی هم بوده همه علائم ها رو داشته ولی پریود شدهکسی هم بوده ک هر لحظه منتظر پری بوده ولی باردار بوده و کلی حالت های متفاوته دیگ خوشا به حال هر آنکس که مبتلای رضاست
fmortazavi عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 171 تنها راه فقط صبرهخیلی سخته میدونم ولی چاره ای نیست خوشا به حال هر آنکس که مبتلای رضاست
retouchermom مدیر استارتر عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 218 عزیزم علائم هرکس متفاوته کسی بوده علائمش هیچ در هیچ بوده ولی باردار بوده کسی هم بوده همه علا ... درد من اون درد سینه هس😄😄 اونو میخوام ببینم ولی درست میگین شما
retouchermom مدیر استارتر عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 218 تنها راه فقط صبره خیلی سخته میدونم ولی چاره ای نیست صبر سختیه واقعا مخصوصا که هی دل دردم بگیری من صبح که بیدار شدم فکر کردم پریود شدم حالم بد بود ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
fmortazavi عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 171 درد من اون درد سینه هس😄😄 اونو میخوام ببینم ولی درست میگین شما عزیزم درد سینه هم جزو علائم بارداری هست هم پریودوقتی دوبار تاکید میکنی درد سینه منم متوجه میشمو براساس اون پاسخ شما رو دادم خوشا به حال هر آنکس که مبتلای رضاست
fmortazavi عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 171 صبر سختیه واقعا مخصوصا که هی دل دردم بگیری من صبح که بیدار شدم فکر کردم پریود شدم حالم بد بود ولی هی ... خيلی خیلی سختهمن خودمم منتظرم ایشالا خبرهای خوب بیای بهمون بدی🌹 خوشا به حال هر آنکس که مبتلای رضاست
retouchermom مدیر استارتر عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 218 خيلی خیلی سخته من خودمم منتظرم ایشالا خبرهای خوب بیای بهمون بدی🌹 انشالله هردومون با خبرای عالیییی