2777
2789
عنوان

سن مناسب واسه‌ی! 🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۵ ازدواج  ۲۷ بارداری

25 زیاد نیست واسه دختر؟من 22 ب بالارو ترجیح میدم و تا خوده 25

که وقتی میبینمت جزتو همه چی مشکیه! نه غذا هست نه خاب نه فرار نه قرار نه زمان نه مکان نه دردام نه درمان نه جهان نه جهان نه جهان!

1:واسه مرد _25/33 واسه زن _20/33

2:قطعا بزرگترین چالش زندگی هر فرد زندگی زناشویی 

3:بستگی ب توانایی فرد و اروم بودن بچه داره ولی میانگین بگیری بله هفتاد درصد سختی داره❤️

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

۲۰ به بالا واسه ازدواج اوکی هست 

البته فقط سن فاکتور نیست بلوغ عقلی هم شرطه.

بچه هم تا قبل ۳۵.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
من میگم هر موقع خواستگاربه دردبخورباشرایط مناسب پیداشه   ازدواج خوب خیلیم عالیه مخالفین ریپ ن ...

کاملا موافق هستم 💚💚💚💚

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

۲۴<

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  
25 زیاد نیست واسه دختر؟من 22 ب بالارو ترجیح میدم و تا خوده 25

الان یه دختر ۲۲ ساله رو بیار

هنوز نمیدونه اسم خودش چیه😂

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

هیچکس شبیه هم نیس یکی میبینی ۲۷ ۲۸ یالشه واقعا شبیه یه دختر ۱۹ ساله رفتار میکنه بستگی به بلوغ فکری داره من خودم ۲۰ سالگی ازدواج کردم الان ۲۴ سالمه یه پسر یک ساله دارم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

به نظرم بیشتر از اینکه به سن ربط داشته باشه به مهارت و توانایی فرد مربوطه 

حالا باز ازدواج و میشه فاکتور گرفت اما بچه داری از نظرم اولویت دانایی فرد هست

من‌ ترجیحم اینه یه مادر خوب ۴۰ ساله باشم تا یه مادر ۲۵ ساله بد

حالا این اعداد مثاله

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜