2777
2789
عنوان

خانومایی که بینی عملی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه مال منم همینطور بود تازه از روز اول   هیچی نمیتونستم بخورم یا حتی بزاقمو قورت بدم خیلی سخت بود .یه چند روز اینطوری بودم خوب شد .مال اون لوله بیهوشیهکه داخل دهان میزارن بد میکشنش بیرون زخم میکنه  من یادم رفت قبل عمل بگم آروم درار

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
طبیعیه مال منم همینطور بود تازه از روز اول   هیچی نمیتونستم بخورم یا حتی بزاقمو قورت بدم خیلی ...

اره مدت طولانیم بوده حق داری چون بعد به هوش اومدن من تاالان فقط زیر لبایم صورتم کبوده و رد دستگاه ساکشن روی صورتمه هنوز

اره مدت طولانیم بوده حق داری چون بعد به هوش اومدن من تاالان فقط زیر لبایم صورتم کبوده و رد دستگاه سا ...

کلا خیلی اذیت شدم ورم شدید داشتم تازه از اتاق عمل اومدم خون اوردم بالا بعدش گلو درد شدیدم شروع شد برای کبودیم قرص داد که کبود نشه یا کمتر بشه اما ضررش این بود بعد چند وقت یه عالمه جوش زدم حالا یا مال اون بود یا عوارض بیهوشی اما دکترم گفت اون قرص امکان داره اینجوری کنه

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
راحتی الان؟کی به زندگی عادی برگشتی

پنج روز بعد چون تامپونم رو کند دکترم و اتلمم درآورد دیگه یه چسب رو صورتمه ک عادیع من یه هفته به زور شوهرم استراحت کردم و بعد رفتم کارای همیشه گیم رو انجام دادم و چند بار مهمونی خیلی سنگین هم دادم تعداد 15 .20نفره 

ازکی شروع کردی بغیر سوپ چیز دیگه بخوری؟زندگی عادی کی برگشت

فردای عمل فقط یک روز باید سوپ بخوری دومین روز غذای نرم سومین  روز میتونی برنج کته باخورشت بخوری و بعد یک هفته کباب هم میتونی بخوری