2777
2789
عنوان

چجوری بچه هاتونو از پوشک گرفتید؟

370 بازدید | 34 پست

سلام دوستان خیلی سخته برام 

الان دوسال و نیمشه هرکار میکنم توالت که میریم خودشو خالی نمیکنه سفت میگیره بهم نمیگه ببرم دسشویی چکار کنم همه بهم میگن دیگه بزرگ شده از پوشک بگیر خودمم دلم میخواد بره دسشویی دیگه 

خیلی باهوشه ماشاالله ولی بهم نمیگه جیش دارم یا هرچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم همین بود خیلی تلاش کردم انقدر بردمش دستشویی با گول زدن و جایزه و بازی بازی تا جیش کرد یکی دوماه بعدم دستشویی بزرگ کرد

ای کسانی که ایمان آوردید کاری به کار اونایی ک ایمان نیاوردن نداشته باشید مرسی🍀   کاربری هشتم هربار سر به زبون آوردن عقایدم تعلیق شدم....  تو کوچه ماهم عروسی میشه😉

من دخترم سه سال و سه ماهشه ایشالا از اردیبهشت میخام شروع کنم ولی از الان استرس گرفتم حس میکنم هنوز کوچیکه کاش بذارم بزرگتر شه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بزار هوا گرمترشه...کم کم پوشاکش نکن و باخودت ببرش دسشویی و ادای دسشدیی کردن رو در بیار.و دو ساعتی یکبار ببرش خودت دسشویی

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

من دخترم سه سال و سه ماهشه ایشالا از اردیبهشت میخام شروع کنم ولی از الان استرس گرفتم حس میکنم هنوز ک ...

۳سال و ۳ماه دیگه کوچیک حساب نمیشه☹️

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه خواهرشوهرمم همسن بچه شماست همش پوشکه میگه اصلا نمیگه دستشویی دارم یا دستشویی میکنه تو شلوار بعد بهش خبر میده خواهرشوهرمم همش پوشکش میکنه میگه خونه زندگیم خراب میکنه

من دخترمو دوسال و ۵ماهش بود گرفتم اصلا اذیت نشدم زود یاد گرفت

روز اول پوسک داشت ولی تند تند باز میکردم میبردم دستشویی

روز دوم بدون پوشک تند تند بردم

روز سوم بافاصله زمانی بیشتر بردم دیگه یاد گرفت

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️