2777
2789
عنوان

گوش درد و سرگیجه

1224 بازدید | 12 پست

سلام وقت همگی بخیر برادرم ۱۴ سالشه   یه گوشش همیشه درد میکنه مخصوصا موقع سرما بدتر میشه سرگیجه هم داره    ام ار ای و سونو هم گرفتیم ازش دکترا میگن  مشکلی  نداره یکم پرده  گوشش کش سانی داره ولی مشکلی نیست که این همه درد و صدا میده

۱۰ تا هم دکتر فوق تخصص گوش بردیم

شما از اطرافیانتون همچین موردی ندیدید؟؟؟؟ یه دکتر فوق تخصص مغز اعصاب خوب سراغ دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانور درمانی شنوایی سنجی هم رفته  انتی بیوتیک که چنان خورده که فایده نداره  

از طب سنتی استفاده کنید 

من بعضی عفونتها رو با پونه و آویشن و گیاه دم اسبی درمان می‌کنم شما هم می‌تونید امتحان کنید

مانور درمانی شنوایی سنجی هم رفته انتی بیوتیک که چنان خورده که فایده نداره

من چربی ام بالا بود دچار سرگیجه میشدم بعدش فشارم بالا بود دچار سردرد و سرگیجه میشدم 

کم خونی هم باعث سرگیجه میشه تعادل مایع داخل گوش باعث سرگیجه میشه که قرص بتاهیستین باید بخورن 

سرگیجه علتهای زیادی داره 

اینا تجربه من بود من هر چهار مورد بالا رو در زمانهای متفاوت تجربه کردم