2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهي 😢 

ببرش اورژانس بيمارستان به دكتر عمومي نشون بده. هر ساعتي از شبانه روز هم بري هستن. گلوش زخمه اذيت ميشه طفل معصوم. من كه فقط ديفن هيدرامين به ذهنم رسيد ولي نمي دونم واسه بچه مناسبه؟ يا بعد از عمل ميشه خورد؟ يا اصلا مدل سرفه ي بچه ي شما رو درمان مي كنه؟

الهي 😢  ببرش اورژانس بيمارستان به دكتر عمومي نشون بده. هر ساعتي از شبانه روز هم بري هستن. گلو ...

من ایران نیستم اینجا هم پزشکای کشیکشون به درد نمیخورن تا صبح ک خود دکتره بیاد بیمارستان

نمیدونم دو تا لوزه اش ابسه شده بود دکتر تشخیص عمل داد

سلام خانمی. خواستم بپرسم حال بچتون که سی اف بود چطوره؟ منم امروز فهمیدم بچم قطعی سی اف داره سرچ کردم تاپیک شما بالا اومد حال و روز الانمو واسه گرگ تو بیابونم نمیخوام دارم از غصه میمیرم

خود کرده را تدبیر نیست‌...
باشه حتما،، 

منم پیش دکتر مدرسی میخوام ببرمش. فقط طوری که گفتین فهمیدم ایران نیستین بخاطر بچتون مهاجرت کردین؟ منم دوس دارم مهاجرت کنم بخاطر بچم که کمبود دارو هست اینجا و بیماران سی اف رسما تو ایران عمری ندارن و زود میمیرن نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

خود کرده را تدبیر نیست‌...

سلام خواهری 

خصوصی میشه پیام بدم ؟

یه پست قدیمی ازت خوندم سوال داشتم 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه