2777
2789
عنوان

لطفا کسایی بیان که بدون عمل و باشگاه پاهاوباسنشون پرشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 143 پست
در دسترسم نیس نمیتونم و اینکه میگن یسال مدام باید بیای نشدنیه با دوتابچه برام

خب راهی نیست دیگه تو خونه هم ورزش کنی باز بهتر از هیچی 

قد و وزنت چنده؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چجوری اخه میگم رژیم میکیرم پاهام کم میشه

ورزش که مخصوص بالاتنه اس

برو باشگاه یا تو خونه بزن گوگل 

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیرداره واقعا؟ یکی گف بال مرغ

عالیه رون مرغ

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

ببخشید ولی خندم گرف

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم ژنتیکیه  تنها راهش غیر این برای پا و باسن ورزشه با ۴ ماه هم هیچ نتیجه ای نمیبینی حداقل ی ...

نمیدونم نوقع لقاح اون ژن مریوط ب پا کجا رفته که عمه و خاله دایی وعمو دختراشون همه پاها پررررر من فقط...حتی خاهرم خیلی خوش هیکلترمنه😭

نمیدونم نوقع لقاح اون ژن مریوط ب پا کجا رفته که عمه و خاله دایی وعمو دختراشون همه پاها پررررر من فقط ...

منم مثل تو ام از بالاتنه چاق میشم 

حالا پا و باسن سیخ نیست ولی اگه همین چربی تو پایین تنم بود فوق العاده بودم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇