2777
2789
عنوان

اولين كلمه اي كه بچتون گفت چي بود ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 38 پست

سوپری محله رو صدا زد گفت باس تت. یعنی عباس بستنی بده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان از حسودا😄😄😄😄 من بچه هام شبیه پدرشوهرم و برادرشوهرم هستند دارم منفجررررر میشم😄 لااقل شبیه ب ...

مثل دختر من که شبیه مادرشوهرمه،

مادرشوهرم کلا با ما بخصوص همسرم خوب نیس،پریروز زنگ زدم احوال پرسی،برگشت گفت خداروشکر همه میگن بچت شبیه منه،نیشه آینه دق باباش تا اخر عمر😶گفتم خوش حالم هست شبیه شماست،کدوم بچه اینه دق پدرشه،فک کن چقدر بیشوره این زن😑🤪

دختر من از بابا شروع کرد ، خداروشکر زود زبون باز کرد ، الانم 5سالشه کامل انگلیسی صحبت میکنه کنار فار ...

کلاس زبان عرستادین از چه سنی؟پسرم به زبان علاقه داره ۴ سالشه بفرستم

کلاس زبان عرستادین از چه سنی؟پسرم به زبان علاقه داره ۴ سالشه بفرستم

نه عزیزم کلاس نفرستادم

از دوسالگی تقریبا کارتونای زبان انگلیسی براش گذاشتم ، کلا الانم شبکه پویا و اینا رو نمیبینه یا خیلی کم نگاه میکنه 

اوایل تا هشت ماه اصلا انگلیسی صحبت نمیکرد

تا گذشت و از رنگها و میوه ها و کلمات ساده شروع کرد به حرف زدن ، بعد از یه مدت جملات کوتاه و الانم پشت سر هم میتونه صحبت کنه 

فقط به ظرفیت خود بچه مونده ، اصلا بچه هارو باهم مقایسه نکنید

منم بدون تجربه ی قبلی اینکارو کردم خداروشکر مشکلی براش پیش نیومد ، ولی برای یسری از بچه ها نباید زود شروع کرد 

نه عزیزم کلاس نفرستادم از دوسالگی تقریبا کارتونای زبان انگلیسی براش گذاشتم ، کلا الانم شبکه پویا و ...

ممنون متاسفانه تلویزیون جز شبکه پویا نداریم ولی تو گوشی فیلمارو به انگلیسی میبینه پسرم خوب و درست نمیتونه حرف بزنه اونم فارسی منم خیلی براش وقت نمیذارم ولی خیلی خوبه زبان بلد باشن برای ایندشون.خداحفظش کنه موفق باشه

ممنون متاسفانه تلویزیون جز شبکه پویا نداریم ولی تو گوشی فیلمارو به انگلیسی میبینه پسرم خوب و درست نم ...

دختر منم تو گوشی دیده ، بعضی وقتا همونارو دانلود میکردم تو تلوزیونم میدید 

اصلا نگران نباش هیچی رو از دست نداده به موقعش حرفم میزنه ، زبانم یادمیگیره 

قطعا توانایی های دیگه ای داره 

پسرا معمولا دیرتر از دخترا زبون باز میکنن نگران نباش 

ممنونم خدا پسرشما رو هم حفظ کنه