2777
2789

سلام ، من تو دانشگاه با پسرا اصلا راحت نیستم و تقریبا رسمی هستم و همشون حد و حدود رو رایت میکنن ، با دخترا هم دوست صمیمی خودمو دارم و با بقیه هم اوکیم ولی اونا تا من نرم سمتشون و بهشون سلام نکنم نمیان به من سلام بدن، انگارمهم نیستم یه جورایی 

خجالتی هم هستم و با اینکه از نظر ظاهری خوبم اعتماد به نفس انچنانی ندارم

حالا با دخترا نگکاه میکنم که چه قدر با پسرا راحتن و میرن بیرون یا با دخترا همش همدیگه رو بغل میکنن و خیلی صمیمین میگم واقعا مشکل من چیه منی که همیشه پیش قددم بودم برای دوستی و صحبت

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

سعی کن ازشون‌ تعریف کنی تو بحثشون شرکت کنی 

مثلا اگر جایی کنار هم نشستن بری پیششون‌ باهاشوم حرف بزنی 

شوخی کنی

و واقعا اصلا به قیافه ربطی نداره احتمالا بخاطر خجالتته

فانوسم‌را‌دور‌انداخته‌ام‌دیگر‌دور‌دست‌هارا‌بهتر‌می‌بینم-!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همه دانشجو ها مثل شما عمل میکردن 

وضع دانشگاه ها خیلی بهتر بود 

و جایگاه علمی شو حفظ میکرد 

لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین .           بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم و هدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن.                                          شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست .                                                                 ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره .                                                                اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست .                                                ممنونم که وقت گذاشتین .
سعی کن ازشون‌ تعریف کنی تو بحثشون شرکت کنی  مثلا اگر جایی کنار هم نشستن بری پیششون‌ باهاشوم حر ...

خییلی اینکارو کردم ، الان ترم شیش ام و از وقتی حضوری شده در تلاش بودم و همش میرفتم بینشون ولی الان میبینم با وجود علاقه ای که نشون دادم اونا هیچ قدمی بر نمیدارن و خودشونو فقط دوست دارن

منم دو ساله هنوز اخت نشدم باهاشون حتی با یدونشونم صمیمی نیستم چون باهاشون بیرون نمیرم و چت نمیکنم ای ...

دقیقا منم بیرون نرفتم باهاشون وقتی مجازی بود شاید به خاطر اینه

ادما، ادمای با اعتمادبنفسو دوسدارن و جذبشون میشن

چطوری باشم یعنی ، سعی میکنم بااعتماد به نفس باشم ولی انگار جواب نمیده شایدم ندارم و اداشو درمیارم

اره اگه میخوای باهاشون صمیمی باشی تو گروه دوستانشون عضو شو 

نمیخوام صمیمی بشم ، فقط میخوام بدونم چرا علی رغم مبتی که نشون دادم جوابی نگرفتم ، یا ادما خودخواه و بی معرفت شدن یا من اشتباه رفتار کردم و باید خودمو میگرفتم

نمیخوام صمیمی بشم ، فقط میخوام بدونم چرا علی رغم مبتی که نشون دادم جوابی نگرفتم ، یا ادما خودخواه و ...

نه اونا احتمالا از اول باهم اوکی شدن من خودم رفتارم خیلی خوبه باهاشون و اونا هم همینطور ولی از اول چفت نشدم باهاشون دیگه بعدشم علاقه نشون ندادم 

نه اونا احتمالا از اول باهم اوکی شدن من خودم رفتارم خیلی خوبه باهاشون و اونا هم همینطور ولی از اول چ ...

اره همینطوره تو اون سالایی که مجازی بود با هم مچ شدن

منم میرم فقط سرکلاس میام همین

اوکیی باهاش؟ من خودخوری میکنم و هزار تا فکر میاد تو سرم ؛، یا خودمو کم میبینم وقتی تنها میرم میام میگم شاید یه مشکلی دارم