2777
2789
عنوان

مشکل من چیه تو ارتباط با هم دانشگاهی ها ( هم دختر هم پسر)

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فکر می‌کنی همه بد هستن درصورتیکه بد نیست 

دقیقا امروز داشتم به همین فکر میکردم و بهش پی بردم ولی نمیدونم چطور درستش کنم ، دیدم منفی شده نسبت به هم سن و سالام یا بقیه ادما

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!
خمب چرا اینجوری فکر می‌کنی بنظرت دلیلش چیه 

یکیش همین که به مرور زمان دیدم اگه من نرم سمتشون اوناهم نمیان ، یا سلام نمیکنن و منتظرن همیشه من برم سمتشون ،  حتی خیلی وقتا کوچیک شدم و رفتم تو جمعشون و اونا از هم خداحافظی کردن و پراکنده شدن حتی کسی نگفت تو هم میری یا نه ،، اینا باعث شده دلخور بشم الان ، وقتی میبینم خودشون خیلی خوبن باهم میگم واقعا درست نیست این رفتار حتی از روی ادب هم که شده نباید کسی رو نادیده گرفت اینطوری

اوکیی باهاش؟ من خودخوری میکنم و هزار تا فکر میاد تو سرم ؛، یا خودمو کم میبینم وقتی تنها میرم میام می ...

نمیدونم دوس دارم رفیق پیدا کنم اما برام سخته خوشم نمیاد از دخترای سیگاری و مشروب خور و...بعدم من کلاسام کمه هفته ای دو روز ایناس در حد یک ساعتو نیم اینا برا همین صمیمیت کم ایجاد میشه یکمم خودشون میگیرن

شاید یه جوری ازت خوششون نمیاد 

یه جوری که چه عرض کنم    همه استادا قبولم دارن میگن باشخصیت ترین دختر ورودی شمایی ، همه بهم میگن خیلی دوست داشتنی ، ولی خب من اگه بودم هیچوقت با کسی اینطوری رفتار نمیکردم شاید از نظر اونا خیلی باحال باشه این رفتارا احساس میکنن خیلی خاصن

نمیدونم دوس دارم رفیق پیدا کنم اما برام سخته خوشم نمیاد از دخترای سیگاری و مشروب خور و...بعدم من کلا ...

دقیقا اینجاهم همه همینن مشروب خورن ، شاید واسه همیناس که ماها تنها میمونیم چون سالمیم و ادم سالم کم شده

یه جوری که چه عرض کنم     همه استادا قبولم دارن میگن باشخصیت ترین دختر ورودی شمایی ، همه ...

میدونی تو خیلی خاصی کیوتی 

خیلی ها نمیتونن قبول کنن یکی بهتر از خودشون هم هست 

شاید تو و رفتارت یه حس بی اعتمادی بهشون میدی

میدونی تو خیلی خاصی کیوتی  خیلی ها نمیتونن قبول کنن یکی بهتر از خودشون هم هست  شاید تو و ...

نمیدونم شاید اینطور باشه ، اگه اینطوری باشه که مشکل از من نیست