2777
2789
عنوان

بارداری

75 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من این ماه اقدام داشتم الان ۵ روز به وقت پریودم مونده اما زیر دلم و دهانه واژنم درد میکنه و تیرمیکشه یعنی این ماه نتیجه نگرفتم و پریود میشم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقدر درد پریودی داشتم که مطمئن بودم پریود میشم حتی پد هم گذاشتم ولی نشدم و باردار بودم دردش خیلی بیشتر از درد پریودی بود و درد سینه ام اصلا بهتر نشد درحالی که قبلا نزدیک پریودی درد سینه ام کمتر میشد

من انقدر درد پریودی داشتم که مطمئن بودم پریود میشم حتی پد هم گذاشتم ولی نشدم و باردار بودم دردش خیلی ...

من همیشه نزدیک پریودم درد سینه شدید داشتم الان ندارم 

اما زیردلم و واژنم عذرمیخوام انگاری میخواد لخته بیاد اونجور درد داره

من همیشه نزدیک پریودم درد سینه شدید داشتم الان ندارم  اما زیردلم و واژنم عذرمیخوام انگاری میخو ...

من چون کیست سینه داشتم همیشه نزدیک پریودی سینه ام درد میگرفت واسه همین بهش توجه نکردم قرص های تحریک تخمک کلا درد رحم رو زیاد میکنن تا عقب ننداختی بی بی چک نزن من چند دوره خوردم حتی ای یو ای هم انجام دادم اخرش خودم طبیعی شدم

غصه م گرفته بااین تنبلی تخمدان حسرت به دل بمونم

ای یو ای رو هم امتحان کن هزینه اش کمه من بعدش طبیعی باردار شدم سینال زدم خیلی تاثیر داشت واسه تنبلی هم گلوکوفاز خیلی خوبه من یه مدت میخوردم 5 کیلو وزن کم کردم سر وقت هم پریود میشدم