2821
2789
عنوان

بنظرتون زمین خوبه یا طلا

428 بازدید | 27 پست

دوستان من بک مقدا  پول دارم میخواستم ببینم واسه پسانداز طولانی مدت طلا خوبه یا زمین خالی

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زمین

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

زمین یکم جای پرت هست به پول من 

یعنی زمین هر جور باشه سود میده تو آینده

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
زمین یکم جای پرت هست به پول من  یعنی زمین هر جور باشه سود میده تو آینده

اره هر چی جاش پرت باشه 😐 از طلا بیشتر سود میده بهت الان توی روستایی که میرم خونه بهداشت برای شیفت زمین شده متری 4 تومن قبلا به یکی اینجا زمین مفت میداد نمیومد

اره هر چی جاش پرت باشه 😐 از طلا بیشتر سود میده بهت الان توی روستایی که میرم خونه بهداشت برای شیفت ز ...

اره منم میخوام به ده سال بعدش فک کنم جایی هستش که کارخانه اینا هست بعد چند مدت یکنفر هم میاد که باقیمت مناسب بده من منم کارخونه بزنم

چند متر میخوای بخری واس کارخونه کمتر از یک هکتار بدرد نمیخوره

۵۰۰ متر به پولم میدن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792