2777
2789
عنوان

دوستان یه نذری ذکری چیزی بهم بگین برای استخدامم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 17 پست
میدونم چی میگی عزیزم منم در حد خودم کمک می کنم  ولی اون نذرم بزرگههههه بذار بگم اصلا شاید کسی ...

انشالله اینم خیلی خوبه خودم تو فکرشم ولی تاحالا اقدام نکردم🤔 

انشالله برات جورمیشه عزیزم روزی مقدره ولی همیشه دعاکن اگر روزیت سخت بدست میاد خدا آسونش کنه و اگر قراره دیر برسه خدا سریع بهت بدتش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشالله اینم خیلی خوبه خودم تو فکرشم ولی تاحالا اقدام نکردم🤔  انشالله برات جورمیشه عزیزم روزی ...

ممنونم عزیزم 

چقدر حرفتون زیبا بود 

حال دلتون خوب🤲🤲

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم  چقدر حرفتون زیبا بود  حال دلتون خوب🤲🤲

🌱💚مرسی ازدعای قشنگت گلم انشالله بهترینا بهت برسه تو کار تو زندگی تو ادمهای اطرافت توهمه چیز

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم