2777
2789

من دارم خیلی درس میخونم و توکلم به خداست 

اما دلم میخواد یه چیزی هم انجام بدم برای آرامش خودم 

یه نفر بهم گفت زیاد صدقه بدم 

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

آیته الکرسی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نذرکن هر ماه از حقوقت یا درامدت گرسنه هارو سیرکنی مثلا ۱۴تا ساندویچ یا همیچنی جیزی خیلی لازم نیست هزینه کنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذرکن هر ماه از حقوقت یا درامدت گرسنه هارو سیرکنی مثلا ۱۴تا ساندویچ یا همیچنی جیزی خیلی لازم نیست هز ...

فاتحه فرستادم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
نذرکن هر ماه از حقوقت یا درامدت گرسنه هارو سیرکنی مثلا ۱۴تا ساندویچ یا همیچنی جیزی خیلی لازم نیست هز ...

آره اتفاقا یه نذر اینجوری دارم سالهاست نذر کردم ولی خب هنوز جایی جذب نشدم

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
فاتحه فرستادم

انشالله خدا عزیزاتو برات نگهداره

خیرو برکت مهربونیت به زندگیت سرازیر بشه عزیزم

چشم سرنماز شب دعاتون‌میکنم

اموزش پرورش؟ انشالله قبول شی اگه لایقشی:)  صدقم خوبه

آره عزیزم 

امیدوارم که قبول شم من آزاد تدریس می کنم عاشق معلمی و به خصوص آموزگاری هستم 🥺🥺

انشالله خدا عزیزاتو برات نگهداره خیرو برکت مهربونیت به زندگیت سرازیر بشه عزیزم چشم سرنماز شب دعاتو ...

ممنونم قشنگم

امیدوارم یادم بمونه تاپیک های مذهبی تگتون کنم حتما

آره اتفاقا یه نذر اینجوری دارم سالهاست نذر کردم ولی خب هنوز جایی جذب نشدم

هنگام تنگدستی در عیش کوش و مستی

از الان بده عزیزم با ۵تا شروع کن اصلا من خودم قبلا نون و تخم‌مرغ ابپز‌میدادم

انشالله خدا عزیزاتو برات نگهداره خیرو برکت مهربونیت به زندگیت سرازیر بشه عزیزم چشم سرنماز شب دعاتو ...

منم فاتحه خوندم روحشون شاد برای پدر منم دعا کنید درداش کمتر شه🥺💔

هنگام تنگدستی در عیش کوش و مستی از الان بده عزیزم با ۵تا شروع کن اصلا من خودم قبلا نون و تخم‌مرغ اب ...

میدونم چی میگی عزیزم منم در حد خودم کمک می کنم 

ولی اون نذرم بزرگههههه بذار بگم اصلا شاید کسی هم دید و انجام داد سبب خیر شدم 

من نذر کردم اگر قبول شم یه بچه رو تو شیرخوارگاه حمایت کنم و تمام مخارجشو بدم تا به یه جایی برسه، یه جورایی مادر معنوی و مادیش اما گمنام باشم تا همیشه 🤲🥺

ممنونم قشنگم امیدوارم یادم بمونه تاپیک های مذهبی تگتون کنم حتما

شما لطف دارید💚🌱ممنونم☺️☺️☺️☺️☺️🥰

شما لطف دارید💚🌱ممنونم☺️☺️☺️☺️☺️🥰

خواهش میکنم🙂♥️

منم فاتحه خوندم روحشون شاد برای پدر منم دعا کنید درداش کمتر شه🥺💔

خدا شفاش بده انشالله سلامتی همه وجودشو فرابگیره آمین💙💙

چشم عزیزم‌حتما سرنمازشب دعاتون می‌کنم همخودتونوبرای شغل هم برای سلامتی پدرتون🌱🌱🌱