2777
2789
عنوان

جهیزیه قشم

658 بازدید | 9 پست

دوستانی که تواین چند روز رفتن قشم خرید 

کسی میدونه میتونیم یه یخچال و لباسشویی و برقیای کوچیک رو بیاریم این طرف آب!؟

کسی تجربه ای از خرید جهیزیه تو قشم درگهان داره 

قیمتا چطورن برای بعد از عید فطر میخوام برم

برقی از قشم نخر از شهر خودتون بخر که گارانتی داشته باشه و خیالت از بابت اصل بودن و گارانتی و ضمانتش راحت باشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز یادم امد😂قشم جنس متفرقه زیاده فیکم ک یک عالمه هست 

خیلی دقت کن 

بعد هر فروشگاه رفته چین ی مارک برا خودش داده زدن رو لوازم برقیش بعد از جنس بقیه مغازه ها بد میگن 

من دوتا جارو ی برند ی مدل صد جا پرسیدم هرجا ی قیمت میدادن فک کن یکوصدپنجاه بود جارو عصایی یجا گفت دو پونصد 😅

باز یادم امد😂قشم جنس متفرقه زیاده فیکم ک یک عالمه هست  خیلی دقت کن  بعد هر فروشگاه رفته ...

از لحاظ فیک و اصل که پدر اون جنسو در میارم تا متوجه شم اصل باشه

چند وقته کارم شده تشخیص اصلی از تقلبی

فقط نگران اوردنشون هستم

میترسم بهم گیر بدن یا جلو جنس هارو بگیرن

فقط هم برا جهیزیه میخوام هرکدوم یه دونه

من عید قشم بودم قیمتاش مثل تهران بود

عیدا اصولن همیشع گرونن 

چون فصل مسافره از برج ۱۱تا آخر برج ۱همیشه گرون هست

باید فصل گرم بریم برا خرید 

اونوقت دنبالت میان چون مشتری ندارن حسابی هم نصف قیمت میدن

تازه نازم بیاری بگی گرونه زیر قیمتم میدن 

چون واقعا قسم درگهان تابستون گرنه و شرجی