2777
2789

اخیییی خوشبخت شه الهی 

چندسالشه ؟

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زندگی مشترک ذاهنمایی نمیخواد فقط دوست داشتن و صمیمیت بین زوجین مهمه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

فقط حمایتشون کنین دخالت حتی از نوع خوبش هم زیاد درست نیست

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
اخیییی خوشبخت شه الهی  چندسالشه ؟

سلام ۲۱ سالشه دوساله ازدواج کرده ۳ روز پیش هم بچه های دوقلوش توی ۶ ماهگی سقط شدن زنش خیلی باسیاسته ۲۰ سالشه با توجه به اینکه دخترا توی این سن با پسرای این سنی خیلی کامل ترن حداقل ۵ سال بعد پسرا به عقل الان دحترا میرسن

با احترام اگه نیاز به راهنمایی داره مشاور بهترین گزینست الان که متاهل شده بهتره خانواده چیزی نگه

سلام آفرین خیلی خوب گفتی اینجوری خیالمم راحت تره وجدانم آرومتر ولی مشاور خوب نیست از مشاور سرخورده شدم

سلام ۲۱ سالشه دوساله ازدواج کرده ۳ روز پیش هم بچه های دوقلوش توی ۶ ماهگی سقط شدن زنش خیلی باسیاسته ۲ ...

سقط بچه هاش که خودشون مقصر نبودن ایشالا که خوشبخت شن بنظرم شما دخالت نکنید خیلی بهتره فقط بهشون امید بدید و خوب باشید باهاشون 

پسرتون هم لابد میتونه زندگیشو اداره کنه که تو این سن کم زن گرفته .زنشم‌که خداروشکر پختس پس جای نگرانی ندارخ

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
فقط حمایتشون کنین دخالت حتی از نوع خوبش هم زیاد درست نیست

انقدر حمایت کردم عروسم میپرستتم میگه تو مادرمی ولی داره از بچم سواسنفاده میکنه از سادگی و بچگیش خودمم این بلا سرم اومده سن ۱۶ سالگی بچه داشتم الان ۳۸ سالمه

سقط بچه هاش که خودشون مقصر نبودن ایشالا که خوشبخت شن بنظرم شما دخالت نکنید خیلی بهتره فقط بهشون امید ...

پسرم خیلی گل همیشه میگم الهی دست به خاک بزنی طلا بشه پدرشو خیلی تحمل کرد چون شوهرم شکاک بود دست بزن داشت ۲۴ ساله درد کشیدم اما پسرم خودش خواهش میکنه میگه مامان بعضی وقتا بهم یاد بده من نمیدونم

سقط بچه هاش که خودشون مقصر نبودن ایشالا که خوشبخت شن بنظرم شما دخالت نکنید خیلی بهتره فقط بهشون امید ...

آخه ۶ ماه زحمت کشیدم نذاشتم واسه آب خوردن از جاش بلند بشه اما واسه خاطر دردری بودنش بچه ها سقط شدن چون استراحت مطلق بود ولی بیرون میرفت 

سلام آفرین خیلی خوب گفتی اینجوری خیالمم راحت تره وجدانم آرومتر ولی مشاور خوب نیست از مشاور سرخورده ش ...

من یه مشاور آنلاین میشناسم خودم خیلی قبولش دارم و پیگیرشم اگه اینستا دارین مهسا غفوریان رو سرچ کنین

ولی اگه میبینین مشاوره حضوری براتون بهتره تحقیق کنین حتما تو شهرتون یا شهر نزدیک بهتون مورد خوب پیدا میکنین

ولی سعی کنین خودتون به هیچ عنوان وارد نشین چون رابطه با عروستون بهم میریزه پسرتون هم بعد یه مدت بین مادر و همسرش سردرگم میشه

اگه زندگی خوبی باهم دارن ولی از دید شما خوب نیست هم کلا بیخیال شین نسل الان با قبل خیلی فرق کرده

پسرم خیلی گل همیشه میگم الهی دست به خاک بزنی طلا بشه پدرشو خیلی تحمل کرد چون شوهرم شکاک بود دست بزن ...

عزیزممم خداحفظش کنه الهی