2777
2789
منم معجزه نماز شب را دیدم .گره افتاده بود برا ازدواجم با نماز شب برطرف شد

تو ازدواج منم با شخصی که دوسش دارم گره افتاده، انشالله که گره کار منم باز شه ، التماس دعا 😢😢😔🙏

به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق. خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی در آتشش، یا بیرونش هستی در حسرتش 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت قبل می‌خوندیم ولی الان چند وقتی هست که سعادت نداشتم  خیلی بد شدم اینهمه توی همین سایتم ولی برای نماز خواندن کوتاهی میکنم.

دعا کنید منم نماز شب بخون بشم . نماز صبحامو خدارو شکر میخونم.

یه ربع ، بیست دقیقه ۱۱ رکعتش بیشتر زمان نمیبره . تازه میشه فقط سه رکعت و خوند

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

منو شیطون گولم زد که نخوندم ، یعنی فکر میکردم هروقت میخونم باید حال خوب بهم دست بده ( گریه و اینا....) یه شب که این اتفاق نمی‌افتاد فکر میکردم قبول نیست این باعث شد که توفیقشو ازم گرفته شد

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

پريناز سلام

من.امشب ساعت ٥ بيدار شدم كه همسرمو راهي كنم و هميشه هم نماز صبحم قضاست با خودم گفتم حالا كه بيدارم نماز صبحمو بخونم كه همسرم گفت هنوز خيلي مونده تا اذان 

رفتم سرچ كردم ديدم يكساعت تا اذان وقت دارم ويكباره مثل اينكه به دلم الهام بشه سرچ كردم نماز شب و تاپيك تو هم باز شد و من اتفاقي اومدم داخلش و اين شد كه براي اولين بار نماز شب خوندم ... والان كه دارم اينارو مينويسم واقعا نميدونم چطور شد و چرا لايق خوندن اين نماز شدم

از خدا ميخوام گره از كار و زندگي تمام دوستان باز بشه و همينطور تو بخصوص و در آخر هم خدا نظري به من و زندگيم بندازه و حاجاتمو روا كنه 

الهي آمين 

من نماز شب نمی خونم...حتی نماز صبحم همیشه قضا میشد ولی الان چندوقتی میشه نماز صبح رو شروع کردم خیلی ...

بخون عزیزم قطعا لذتی داره ک ما نمیتونیم وصفش کنیم،،،،برای امام زمان دعا کن،من و همه ی جوونامون

رو هم دعا کن تو قنوتت

هر کس تجربه ای داره بگه کسی نظری نداره؟؟

سلام عزیزم،الان ک اینو مینویسم دو شبه ک توفیق خوندن نماز شب رو پیدا کردم،البته بنا ب شرایطی ک دارم فعلا فقط نماز وتر رو میخونم با تمام جزئیاتش،تو قنوت یهو یاد شهدا میفتم و، گریم میگیره،،،،،من چند ماه پیش مرتکب گنله بزرگی شدم ک داشت بضررم تمام میشد،توسل کردم ب شهیدگمنام ابراهیم هادی،عهد بستم ک اگه حاحتمو داد حجابمو رعایت کنم و چهل سوره ی حشر تقدیم روح پاکش کتمنم،خداروشکر حاجتمو داد و ب قولام عمل کردم،ماها خیلی از نظر ایمانی ضعیفیم،کاش خدا و شهدا نظر کنن و ب راه راست هدایتمون کنن،،،،الان تصمیم دارم نماز شبو ادامه بدم ک ان شاءالله فردای قیامت کوله باری داشته باشم و ان شاءالله حاجت قلبیه خودمو خانوادم و تماااااام جوونای کشورم براوورده بشه،،،الهی آمین یا رب العالمین

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ از برکات و اثرات روحی روانی و حاجت روایی تو.زندگیتون بگید؟ خیلی عالی اصلا مثل این ...

میشه واسه منم دعا کنی خیلی محتاجم، دعا کن خدا حاجتمو بده

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  
سلام عزیزم،الان ک اینو مینویسم دو شبه ک توفیق خوندن نماز شب رو پیدا کردم،البته بنا ب شرایطی ک دارم ف ...

چه عالی پس چرا جواب منو ندادن برا منم دعا کن خسته شدم ینی هیچ راهی نیست 😓😓😓😓

سلام من تازه عضو اینجا شدم توی زندگیم به مشکلات خیلی زیادی برخوردم که به توصیه مادرم قرارشد امشب نماز شب بخونم من هرروز برای نماز صب پامیشم ولی اولین باره ک میخام نماز شب بخونم نطراتتون بهم امید داد ازتون میخام خیلی خیلی برام دعاکنید چون خدا گفته دعای مومن در حق دیگری خیلی زودتر اثر میکنه .برام دعا کنید خدا همه مشکلاتمو حل کنه ممنون

هر کس تجربه ای داره بگه کسی نظری نداره؟؟

من دیشب واسه اولین بار نماز شب خوندم. خیلی هم نمازم باکیفیت نبود ولی واقعا دیدم عوض شده نسبت به همه چی. انگار که خدا حواسش بهم هست خودمم انگار ناخودآگاه خیلی بیشتر حواسم هست که کار اشتباهی انجام ندم یا کسی رو ناراحت نکنم. مرسی از اینکه راهنمایی کردی عزیزم❤

من متاسفانه برای نماز شب قبل از اینکه بخوابم بعد از نیمه شب شرعی میخونم، ولی نماز صبح نمیتونم پاشم میشه بگین چطوری بیدار میشین؟ من هر دفعه خواستم بلند بشم فقط بعضی موقع ها میتونم هرشب نمیتونم

من متاسفانه برای نماز شب قبل از اینکه بخوابم بعد از نیمه شب شرعی میخونم، ولی نماز صبح نمیتونم پاشم م ...

ساعت کوک کن عزیزم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

[QUOTE=165850235]دستم درد گرفت دیشب انقد طولانی شد😅[/QUO

اون تعداد رو میتونی کم بخونی مثلا بجای ٧٠ بار ١٠ بار استغفار کنی یا ٣٠٠ العفو رو ٣٠ بار اصلا اصراری برای خوندن همه اش نیس