2777
2789
من تل گرام ندارم بیاید اینجا تاپیک دائمی بزنیم برای نماز شب پریناز منم مثل قبلهای تو ام نمازام اول وقته اما نماز صبح هام خیلی وقتا قضا میشه متاسفانه نماز شبم گه گداری خوندم دیگه نخوندم
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 سلام دوستان خواستم یه تجربه رو بهتون بگم من یه روز نیت کردم تا چهل روز استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین رو بخونم و خوندم از آنجایی که این استغفار باعث گره گشایی و رزق و روزی بیشتر میشه. تو زندگی من هم اثر کرد البته تقریبا 25 یا شی روز بود میخوندم یکدفعه خدا توفیق توبه داد و.توبه کردم که دیگه نماز صبحم قضا نشه درصورتیکه که نمازها تقریبا اول وقت بود و قضا نمیشد ولی صبح نمازم دایما قضا میشد همون موقع تصمیم گرفتم برای همیشه نماز شب بخونم و شروع کردم به خوندن خیلی تو فکر بودم یه گروه تل گرام بزنم برای نمازشب تا انگیزم بیشتر بشه برای نماز شب و توبه ای که کرده بودم رو بهش عمل کنم ولی به خاطر بچه هام نمیتونستم یه گروه رو مدیریت کنم اما خیلی اتفاقی با باغ بهشت 5 🌹🌹🌹🌹🌹 آشنا شدم و خدا رو شکر نماز شب میخونم این استغفار باعث شد رزق و.روزی معنوی من بیشتر بشه که همون نماز صبح و نماز شب و آشنایی با باغهای یک تا پنج شد جالبه من از طریق یکی از سایتها با باغ پنج آشناشدم و خودش میگفت که فقط عضوه گروه و فعالیتی نداره منو اد کرد و چند روز بعدش خودش لفت داد همه اینها اثر استغفار بوده چون باعث شده گناهام بخشیده بشه و توفیق نماز شب پیدا کنم جدیدا هم یه شغل نسبتا خوب به همسرم پیشنهاد شده ولی چند ماه طول میکشه نتیجه بده همه اینها رو من اثر استغفار میدونم اولین بار که بخوایید بخونید سخت و طولانی هست ولی بعد از چند بار خوندن براتون راحتتر میشه من تا چهل رو ز هر روز کامل خوندم ولی بعدش روزی ده تا میخونم که تو.یه هفته تمام میشه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
*****لطفابریدتو وبلاگم مطمئنم خوشتون میاد ****** http://mofidtypik.blogfa.com/
متین جان آدرس گروه تو صفحه اول هست از طریق آدرس بیاد خواهرت بیاد میتونه اسم تو رو هم بزاره برای نماز ...

سلام عزیزم چه جوری نماز شب را یه ربع میخونی

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.