2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن بیان

3819 بازدید | 49 پست

دوستان من از ۱۷سالگی وسواسم شروع شد هرروز بدتر شد الان ۲۵سالمه خیلی حالم بده خیلی زیاد شده وسواسم مثلا شوهرم میگه اب بیار ۲۰ بار لیوانو پر مبکنم خالی میکنم چون هر دفعه که پر میکنم یاد یه خاطره بد میوفتم یا فکر منفی و میگم اگه با یاد اون من ابو ببرم شوهرم بخوره اون اتفاقه بد میوفته یا موقه حموم کردن  وقتی میخوام شامپو بزنم دستمو پر از شامپو میکنم اگه یاد خاطره منفی بیوفتم  اون شامپو رو نمیزنم میریزم دور دوباره و دوباره .۲۰ بار لامپ خاموش روشن میکنم یه کلمه رو چند بار تابپ میکنم و پاک میکنم دستمو چندین بار بازو بسته میکنم تا فکر منفی برطرف بشه امروز دیگه خیلی گریه کردم . نمیتونم دکتر برم این روزا 🥺

عه چه باحال😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم یه عالمه از لباساش نمیپوشه میگه اینا شانس نمیاره میپوشم اتفاق بد میفته داره با خودش فکر میکنه یه دفعه میگه بلند نه منم وسواس فکری دارم اما بیشتر فکرام تکرار میشه

الان مثلا فکر میکنم اگه پیراهن مشکی تا چله اقواممون بپوشم باز خدای نکرده یکی میمیره این فکر منو داره میکشه

برای درمان استرسم و رسیدن به ارامشم صلوات میفرستید🥺🙏
چرا نميتونى عزيزم ؟ ميدونم خيلى سخته بيشتر از همه خودت اذيت ميشى

خیلی من وقتی ۱۷ سالم بود یه برنامه بود تو ماه واره درمورد وسواس فکری از بعد اون شروع شد

عه چه باحال😕