2777
2789

عشقمو میگم نزدیک دوساله باهمیم رفت و اند دارم به خونشون حتی بعضی جاها مامانش دعوتم میکنه غریبه انا ..دوسم داره کل طایفه شون منو میشناسنم یعنی به همشون معرفیم کرده الانم سربازه چن ساعت پیش بیرون بودیم تو پارک نشستیم اهنگ گذاشت سرمو گذاشتم رو شونش هرووقت پیششم فقط نگاش میکنم و تو دلم میگم خداجون من بدون این نمیتونم همیشه پیشم باشه بعدش رفتیم بستنی نمیدونم بحث چی شد با شوخی میخندید میگف تاهمینجاشم هنر کردما باهاتم و از این حرفا 

اون اینطوری میگه ولی من دلم هزارتیکه میشه الان بغض گلومو گرفته

توروخدا تو این شبای قدر دعاتونو ازم دریغ نکنید

توم برگرد بگو خیلیم دلت بخواد بعدم بخند مثل خودش

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

عزیزدلم..

پسرا یوقتایی اینطوری جوگیر میشن و حرف بیخود میزنن به دلت نگیر.. اگه دیدی ای حرفا زیاد شد بهش تذکر بده و منطقی صحبت کن

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو چقد حساسی. من سالگردا با همسرم بهم میگیم واای سه ساله دارم تحملت میکنم؟ بعد هردو بلند میخندیم 🤣🤣🥰🥰🥰😍😍😍😂😂😅

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
عزیزدلم.. پسرا یوقتایی اینطوری جوگیر میشن و حرف بیخود میزنن به دلت نگیر.. اگه دیدی ای حرفا زیاد شد ...

میدونم شوخی بود کاملا ولی منم احساس دارم دوسش دارم 

باکوچیک ترین حرفاش بهم میریزم دلم میشکنه 

میدونم شوخی بود کاملا ولی منم احساس دارم دوسش دارم  باکوچیک ترین حرفاش بهم میریزم دلم میشکنه&n ...

حق داری.. ادما وقتی یکی و دوس دارن بیشتر حساس و دل نازک تر میشن... 

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
بدون محرمیت با پسر مردم میری میای؟ اگه اره ی روزی که ازت سیر شد سرت به سنگ میخوره نکن با جوونیت. اگه ...

😐😐😐نه لابد توقع داری با طرف محرم بشه بعد بره بیاد و بفهمه به دردش میخوره یا نه؟ و فهمید به دردش نمیخوره بره مهر طلاق بزنه تو شناسنامش؟؟؟