2777
2789
عنوان

تو خونه ما فقط همسرم روزه میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 50 پست
کاملا حق داری  اولا شوهرت متاهله زن و بچه داره خواهرش باید اینقدر شعور داشته باشه بگه با زن و ...

آره کلا اطلاع نمیده خودم نگران میشم زنگ میزنم بهم خبر میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم در حالی که من‌پنج ماهه حاملم استراحتم خواهر شوهرم یه بار نیومده حالم و بپرسم یا زنگ نمیزنه

اشکالی نداره دلخور نشو . همسرت متاسفانه از اوناس که دوسداره رو زنش امرو نهی و کنترل کامل رو خونوادش داشته باشه ولی بخودش که میرسه سرخود میشه 

فقط حتما به همسرت یاداوری کن که چیشد تا امروز که میگفتی کسیکه خونواده داره تنهایی نمیره افطاری حالا خودت تنهایی پاشدی رفتی پس وقتی رعایت نمیکنه لطفا از این به بعد دیگه انتظار بیخود ازت نداشته باشه🙄🤦

ببین مردا اینجوری ان که هیچوقت نمیفهمن دقیقا دارن چیکار میکنن. این آقا با خودش گفته برم افطار کنم و ...

خیلی گفتم چند ماه پیش از صبح تا شب رفت بعد که اومد خونه گفت خونه خواهرم بودم کار داشت 

اشکالی نداره دلخور نشو . همسرت متاسفانه از اوناس که دوسداره رو زنش امرو نهی و کنترل کامل رو خونوادش ...

میدونی تو تایپیکای قبلیم هست همسر همسرم فوت شده دوتا بچه داره منم یه بچه همیشه با بچه ها تنهاییم درسشون غذاشون لباسشون انتظار این رفتارارو دیگه ندارم

خیلی گفتم چند ماه پیش از صبح تا شب رفت بعد که اومد خونه گفت خونه خواهرم بودم کار داشت 

سر این قضیه ازش کوتاه نیا . مرد هرطوری هم که باشه هرجایی هم که بره باید به زنش اطلاع بده.

میدونی تو تایپیکای قبلیم هست همسر همسرم فوت شده دوتا بچه داره منم یه بچه همیشه با بچه ها تنهاییم درس ...

گلم خدا بهت اجر بده که جای مادرشونو براشون پر کردی🤲🤲🤲 ماصلا اگه بچه خودت فقط بود بخدا باز حق داشتی رفتار همسرت درست نیس ولی چی بگم که تسکینت بده وقتی همسرت هنوز معنی و مفهوم زندگیه مشترکو نمیدونه فقط انتظار یکطرفه ازت داره