2777
2789
عنوان

تو خونه ما فقط همسرم روزه میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 50 پست
نه حقیقتا حق نداری . فقط بهش بگو که جایی میزه بهت خبر بده

حقیقتا حق نداره؟😏

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوست من افطار دعوت کرد نذاشت برم گفت کسی که خانواده داره جایی نمیره

خب بهش میگفتی حرف خودشو..

حقداری منم بودم ناراحت میشدم و دیگه سفره افطار برا همسرم نمی چیدم چون ممکنه بازم زحمت الکی بکشم طرف جایی سرخود پاشه بره افطاری ادم حساب نکنه یه اطلاعی بده

ن خب دوست داشته بره خونع خواهرش مگه زندونیت بود ک ناراحت بشی😐

خب ایشونم بدون اطلاع پاشه بره هرجایی که دلش میخواد براش هم مهم نباشه همسرش منتظرشه تو خونه چطوره؟

حتی یه دونه اطلاع نداد بهم

بهش بگو رک که ناراحت شدی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ن خب دوست داشته بره خونع خواهرش مگه زندونیت بود ک ناراحت بشی😐

شماها چند سالتونه؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ببخشید چرا حق نداره ناراحت بشه!

ببین مردا اینجوری ان که هیچوقت نمیفهمن دقیقا دارن چیکار میکنن.

این آقا با خودش گفته برم افطار کنم و برگردم ،نیت بدی نداشته.

ولی اینکه خبر نداده و رفته بده. اینو باید بهش بگه

خب بهش میگفتی حرف خودشو.. حقداری منم بودم ناراحت میشدم و دیگه سفره افطار برا همسرم نمی چیدم چون ممک ...

اونم در حالی که من‌پنج ماهه حاملم استراحتم خواهر شوهرم یه بار نیومده حالم و بپرسم یا زنگ نمیزنه

کاملا حق داری 

اولا شوهرت متاهله زن و بچه داره خواهرش باید اینقدر شعور داشته باشه بگه با زن و بچت بیا تنهایی دعوت نکنه 

دوماً بارداری و استراحت با زحمت افطاری درست کردی شوهرت که می‌دونه تو زحمت افتادی یا میومد خونه یا از قبل بهت خبر میداد 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

اشکالی نداره وقتی اومد بالحن آروم بهش بگو کاش خبر می دادی 

خودش رفته یا دعوتش کردن؟

اگر دعوت کردن درستش این بود باهمدیگه دعوتتون می کرد اما اگه خودش رفته قضیه فرق می کنه

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚