خوب گوش کنید چی میگم😡😐😁😂خخ
این حرفا ته دلمه ی سنگ صبور میخواستم بهش بگم
واسه همه خانومایی که با شوهر و مادرشوهر و خواهرشوهرو عمه شوهرو ننه شوهر و همه مشکل دارین😁 ( به آقایونم دارم میگم😐🌺)
ببینین یه قاعده ی کلی هست هم توی فطرت ما هست هم دین ما البته هر دوشم یکی ان
تا رابطتت رو با خدا خوب نکنی رابطتت با بندهش خوب نمیشه به هیچ وجه☝🏻 این یه حدیثه ها
تو گناهاتو کم کن ارتباطت رو با خدا بیشتر کن از خر شیطونم بیا پایین غرورو بذار کنار برو به سمت خدا
و باهاش مثل یه تاجر برخورد نکن نگو مثلا من امروز نمازمو میخونم خدایا پس تو هم فلان چیزو بهم بده ن
خواااهش میکنم به جون خودم قسم اینو وااقعا خودم تو زندگیم تجربه کردم
یه مدت فققط سعی کردم واس خدا باشم همه کارامو با اون تنظیم کنم
خدا خودش یک نوری سرراهم قرار داد وااااقعا انگار تا یه مددت همه چی بر وفق مرادم بود حدود دو سال عالی بودم ارامش داشتم خواسته هام زودی مستجاب میشد
البته بعدش گند زدمو همه چی داغون شد😢😁
واقعا خدا راست گفت هرکس توی راه من جهاد کنه من خودم به راه خودم هدایتش میکنم (عنکبوت ۶۹*)
ینی واس اینکه من راضی باشم حاضر باشه به خودش سختی بده این میشه جهاد ها (انشالله ک درست گفتم😁)
بچهها اولش سخته هااا بعدش میفتی رو غلطک انقددد راااحت میشی که دیگه اصصصلا حرفا و طعنه های دیگران برات مهم نیست و فقط خدا رو می بینی،
نگو من ک همش دارم التماس خدارو میکنم پس کو جوابش؟
عزیزم شاید حواست نیست تو شاید بعد از دعا کردنت میری مستقیم پشت تلفن غیبت میکنی
میری کلی غذای باقیمونده رو میریزی سطل اشغال( اسراف گناه کبیرس)
میری عصبانیتتو سر بچت خالی میکنی میزنی تو گوشش
یا هرگناه دیگه اینو بدون گناه مانع استجابت دعا میشه ها
بیاین پایه باشیم با هم شروع کنیم ذره ذره گناهامون رو ترک کنیم تا نوری بیاد توی زندگیمون که دنیای درون مارو زیباتر کنه و همه چی عالی بشه اونوقت تو اگه تغییر کنی دنیای تو هم تغییر میکنه
بهم اعتماد کن شعار نمیدم خودم تجربش کردم😢
چون شما هم مثل خواهر و خونواده ی منین می بینم مثل من چقدر مشکل توی زندگی های هممون هست ولی میخوام ازین ببعد تنبلی رو بذارم کنااااااار
ببخشید پرحرفی کردم ارزششو داشت