2777
2789
عنوان

یه سوال نه چندان حیاتی ولی رو اعصاب

226 بازدید | 25 پست

داستان از اونجا شروع شد که همسایه ما چند بار کار داشت و من براش انجام دادم،هم خودش هم شوهرش. بعد اینا شال و کلاه کردند رفتند مسافرت خارجی دوبی ،حالا اومدن، برا من دو بسته شکلات ویه تی شرت سوراخ که دوخته شده آوردن، الان من خیلی حرصم گرفته من اون کارها به خاطر هدیه نکردم ولی انتطارم نداشتم هدیه سوراخ بیارند به نظرتون ببرم پس بدم‌بگم اندازه ام نبود زشته؟چشم‌پوشی کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مدلشه بنظر من ازش بپرس و ببین جنسش کجاییه اتکتش رو گوگل کن مشخصات میده فک کنم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عكسشو بزار شايد مدلشه😁

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اگه از دبی خریدن خیلی پول دادن بابتش

به چشم هدیه کوچیک بهش نگاه نکن و اینکه احتمالا از تو مغازه سوراخ شده بوده و خودشون نمیدونستن

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
ینی عین بیشعوریمنم از هیچکس توقع سوغات ندارم ولی ینی چیی که میرن یه لباس کهنه میدن به ادم؟ 

خیلی زشته واقعا ناراحتم به همسرم میگم من که اشتباهی نکردم چرا باید حس بدی داشته باشم حق من نیست ببرم بدم بگم  اندازه ام نبود در صمن من سوراخش نکردم

اگه از دبی خریدن خیلی پول دادن بابتش به چشم هدیه کوچیک بهش نگاه نکن و اینکه احتمالا از تو مغازه سور ...

شایدم از این تو سبدیا بوده ،اخه مادر شوهر گرانی من از این کارا زیاد می کرد اصلا اون روزا اومد جلو چشمم