setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 عنوان میشه سونوی منو ببینید + عکس 188 بازدید | 21 پست پریودم نامنظم بود و سری آخر همراه پریودی درد شدید واژن داشتم امروز سونو واژینال دادم همونجا بهم گفت تنبلی داری.میشه یه کدومتون تفسیر کنه ببینیم اوضام خرابه یا چی؟😂 خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍 1402/01/21 | 20:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1788 چاقی؟! ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 چاقی؟! ۵ کیلو اضافه وزن دارم عزیزم خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 گذاشتم ولی چرا انقدر تار شددد خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 بگذار گذاشتم عزیزم خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1788 باردارنیستیهمه چیزنرمال هستشبخاطرجراحی زخم یامشکل معمولی کمی بافت رحمت اطراف تخمدان اومده که بارژیم رفع میشهمن بارژیم سریع رفعش کردموقتی بدن به قحطی میوفته سلولهای غیرعادی مثل اینونابودمیکنه ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1788 گذاشتم ولی چرا انقدر تار شددد نه روش کلیک میکنیم واضح میشه ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 باردارنیستی همه چیزنرمال هستش بخاطرجراحی زخم یامشکل معمولی کمی بافت رحمت اطراف تخمدان اومده که بار ... جراحی نداشتم .. دکتر اون روز معاینه کرد گفت زخم نداری من چیزی نمی بینم. الان تنبلی ندارم یا پلی کیستیک نیستم؟ اخه پریود نمیشم درست حسابی🤦🏻♀️ فکرم درگیر شده عزیزم خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 باردارنیستی همه چیزنرمال هستش بخاطرجراحی زخم یامشکل معمولی کمی بافت رحمت اطراف تخمدان اومده که بار ... گفت کیستهای ریزم داری کلا ناامیدم کرد😂 خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1788 جراحی نداشتم .. دکتر اون روز معاینه کرد گفت زخم نداری من چیزی نمی بینم. الان تنبلی ندارم یا پلی کیست ... بزاردقیقش روازخواهرم بپرسم بگم ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 بزاردقیقش روازخواهرم بپرسم بگم مرسی مهربونم خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1788 گفت کیستهای ریزم داری کلا ناامیدم کرد😂 ممکنه دستگاهش مشکل داشته باشهبه من که گفت سرطان داری😅😅😁😂بعدرفتم جایی دیگه گفت غلط کرده هیچ مشکلی نداریدستگاهش خراب بوده ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 ممکنه دستگاهش مشکل داشته باشه به من که گفت سرطان داری😅😅😁😂 بعدرفتم جایی دیگه گفت غلط کرده هیچ م ... دور از جونت 🤦🏻♀️ واسه من همینکه دستگاه رو گذاشت طلبکارانه گفت تنبلی داری دیگه😂 گفتم خب اومدم شما بهم بگین دیگه😂 خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍