setaaarehhh مدیر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 عنوان میشه سونوی منو ببینید + عکس | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 21 پست پریودم نامنظم بود و سری آخر همراه پریودی درد شدید واژن داشتم امروز سونو واژینال دادم همونجا بهم گفت تنبلی داری.میشه یه کدومتون تفسیر کنه ببینیم اوضام خرابه یا چی؟😂 خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍 1402/01/21 | 20:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1788 دور از جونت 🤦🏻♀️ واسه من همینکه دستگاه رو گذاشت طلبکارانه گفت تنبلی داری دیگه😂 گفتم خب اومدم شما ... میخواستی بگی شمابه بزرگواریتون ببخشید ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1788 دور از جونت 🤦🏻♀️ واسه من همینکه دستگاه رو گذاشت طلبکارانه گفت تنبلی داری دیگه😂 گفتم خب اومدم شما ... پرسیدم گفتن آب سردنخورپیاده روی کناگرچاقی لاغرشوخواب شبانه ات روتنظیم کنهیچ مشکل حادی نداری ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 پرسیدم گفتن آب سردنخور پیاده روی کن اگرچاقی لاغرشو خواب شبانه ات روتنظیم کن هیچ مشکل حادی ندا ... مرسییییی عزیزم یک دنیا ممنون فکرم درگیر شده بود♥️♥️♥️♥️ خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
hamhfz عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1788 مرسییییی عزیزم یک دنیا ممنون فکرم درگیر شده بود♥️♥️♥️♥️ ببخشیددیرشدخواهرم کلی تلفنی حرف زدیم طول کشید😁😂 ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 ببخشیددیرشد خواهرم کلی تلفنی حرف زدیم طول کشید😁😂 ای جان😂 فدای سرت♥️♥️ خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
آیماپرنسس عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 531 سلام اسی جون یه از تاپیکاتو خوندم که بوتاکس لبخند لثه ای انجام داده بودی , الان بعد این مدت راضی هستی ؟ دوباره تمدید کردی ؟ منم میخوام انجام بدم اما شک دارم چطور میشه ؟ خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون
setaaarehhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 419 سلام اسی جون یه از تاپیکاتو خوندم که بوتاکس لبخند لثه ای انجام داده بودی , الان بعد این مدت راضی هست ... سلام عزیزم. من انجام دادم خودم راضی بودم البته اطرافیان میگفتن خنده ات مصنوعی شده ولی خودم دوست داشتم.۶ ماه ماندگاری داشت خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍