2777
2789
عنوان

میشه سونوی منو ببینید + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 21 پست
دور از جونت 🤦🏻‍♀️ واسه من همینکه دستگاه رو گذاشت طلبکارانه گفت تنبلی داری دیگه😂 گفتم خب اومدم شما ...

میخواستی بگی شمابه بزرگواریتون ببخشید

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
دور از جونت 🤦🏻‍♀️ واسه من همینکه دستگاه رو گذاشت طلبکارانه گفت تنبلی داری دیگه😂 گفتم خب اومدم شما ...

پرسیدم گفتن آب سردنخور

پیاده روی کن

اگرچاقی لاغرشو

خواب شبانه ات روتنظیم کن

هیچ مشکل حادی نداری

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسیدم گفتن آب سردنخور پیاده روی کن اگرچاقی لاغرشو خواب شبانه ات روتنظیم کن هیچ مشکل حادی ندا ...

مرسییییی عزیزم یک دنیا ممنون فکرم درگیر شده بود♥️♥️♥️♥️

خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍
مرسییییی عزیزم یک دنیا ممنون فکرم درگیر شده بود♥️♥️♥️♥️

ببخشیددیرشد

خواهرم کلی تلفنی حرف زدیم طول کشید😁😂

سلام اسی جون یه از تاپیکاتو خوندم که بوتاکس لبخند لثه ای انجام داده بودی , الان بعد این مدت راضی هستی ؟ دوباره تمدید کردی ؟ 

منم میخوام انجام بدم اما شک دارم چطور میشه ؟

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون               
سلام اسی جون یه از تاپیکاتو خوندم که بوتاکس لبخند لثه ای انجام داده بودی , الان بعد این مدت راضی هست ...

سلام عزیزم. من انجام دادم خودم راضی بودم البته اطرافیان میگفتن خنده ات مصنوعی شده ولی خودم دوست داشتم.‌۶ ماه ماندگاری داشت 

خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍