2777
2789
عنوان

میشه سونوی منو ببینید + عکس

178 بازدید | 21 پست

پریودم نامنظم بود و سری آخر همراه پریودی درد شدید واژن داشتم امروز سونو واژینال دادم همونجا بهم گفت تنبلی داری.میشه یه کدومتون تفسیر کنه ببینیم اوضام خرابه یا چی؟😂

خدایا اونی که تورو پیدا کرده چی کم داره؟🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردارنیستی

همه چیزنرمال هستش

بخاطرجراحی زخم یامشکل معمولی کمی بافت رحمت اطراف تخمدان اومده که بارژیم رفع میشه

من بارژیم سریع رفعش کردم

وقتی بدن به قحطی میوفته سلولهای غیرعادی مثل اینونابودمیکنه

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
گذاشتم ولی چرا انقدر تار شددد

نه روش کلیک میکنیم واضح میشه

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
باردارنیستی همه چیزنرمال هستش بخاطرجراحی زخم یامشکل معمولی کمی بافت رحمت اطراف تخمدان اومده که بار ...

جراحی نداشتم .. دکتر اون روز معاینه کرد گفت زخم نداری من چیزی نمی بینم. الان تنبلی ندارم یا پلی کیستیک نیستم؟ اخه پریود نمیشم درست حسابی🤦🏻‍♀️ فکرم درگیر شده عزیزم

باردارنیستی همه چیزنرمال هستش بخاطرجراحی زخم یامشکل معمولی کمی بافت رحمت اطراف تخمدان اومده که بار ...

گفت کیستهای ریزم داری کلا ناامیدم کرد😂

جراحی نداشتم .. دکتر اون روز معاینه کرد گفت زخم نداری من چیزی نمی بینم. الان تنبلی ندارم یا پلی کیست ...

بزاردقیقش روازخواهرم بپرسم بگم

گفت کیستهای ریزم داری کلا ناامیدم کرد😂

ممکنه دستگاهش مشکل داشته باشه

به من که گفت سرطان داری😅😅😁😂

بعدرفتم جایی دیگه گفت غلط کرده هیچ مشکلی نداری

دستگاهش خراب بوده

ممکنه دستگاهش مشکل داشته باشه به من که گفت سرطان داری😅😅😁😂 بعدرفتم جایی دیگه گفت غلط کرده هیچ م ...

دور از جونت 🤦🏻‍♀️ واسه من همینکه دستگاه رو گذاشت طلبکارانه گفت تنبلی داری دیگه😂 گفتم خب اومدم شما بهم بگین دیگه😂