2777
2789

با چند اقدام متوجه میشید که مجبورت می‌کند به شیمی درمانی وعمل جراحی 

درابتدا کانال پدرارشان را درگوگل سرج کن

دوم درگوگل درخصوص درمان  سرطان ودرمان دراروپا تحقیقات کن وروش درمانی در اروپا  چرا اجازه تحقیقات ازت گرفته میشه 

حالا دریوتیوپ سرج کن جدبد ترین درمان سرطان تمام برای ۱۰ سال ۷ سال پیش هستش 

حالا شیمی درمانی وعمل جراحی سرج کنید تمام به روز هستند برداشت چی میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اینجا اروپاست؟ یا امکانات اروپا رو داره‌‌‌؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شیمی درمانی هیچ کمکی به بیمار نمی کند چرا در گوگل و یوتیوب تحقیقاتی در خصوص درمان سرطان به روز و به سال وجود دارد ولی برای شیمی درمانی تشویق مردم وجود داره

کسی نگفت با شیمی درمانی درمان نمی شود همه بیماری ها با شیمی درمانی درمان میشود ولی به علت ورود سم بقای عمر بیمار ۵ سال می باشد این پنج سال در حال فیزیک شدن می باشد جوجه ها را آخر پاییز میشمارند