2777
2789

سلام عزیزان

تولد دخترکم نزدیکه میخام امسال حدود پنجاه نفر مهمون دعوت کنم 

چیا بپزم راحت باشه سرخ کردنی نباشه چون ی بچه کوچیک هم دارم میخام سخت نباشه برام 

الویه بزارم لای نون باگت مینی و سالاد ماکارونی توی ظرفای کوچیک یکبار مصرف و دیگه چی؟ کشک بادمجونو میشه بادمجونشو کبابی کنم؟؟؟خوب میشه؟

بچه ها ی چیز دیگ میگم میخام راحت باشم نظرتون چیه همه خوراکی هارو تو ظرفای دربسته تمیز و مرتب اماده پکیج بندی کنم بزارم رو میز هر مهمون خودش بره برداره با نوشابه و سس و تنقلات؟

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه همشون عالیه فقد بچه ها کشک بادمجون دوس ندارن ناگت درست کن

وای اون سرخ کردنیه چجوزی بچه بغل وایسم لب گاز واس پنگاه نفر ناگت سرخ کنم؟

پک درست کنی خیلی راحت و خوبه  غذاهای مناسب تولد هم  فلافل ناگت اسنک  سمبوسه ...

فلافلو موافقم عزیزم

اونم لای نون باگت بزارم؟ یا چند تا دونه بزارم توی ظرف در بسته؟

بنظرت کشک بادمجونو تو چی بزارم ؟

فلافلو موافقم عزیزم اونم لای نون باگت بزارم؟ یا چند تا دونه بزارم توی ظرف در بسته؟ بنظرت کشک بادمج ...

اگه میخوای الویه درست کنی دیگه فلافل داخل نون باگت نزار دوتا بزار داخل پک سرخ کردش بزار خالی بخورن اکثرا بچه ها دوست دارن خالی خالی 

اگه نه الویه درست نمیکنی پس بزار داخل نون باگت با خیارشور و گوجه 

کشک بادمجونم بریز توی این ظرفای یک بار مصرف کوچولو که در دارن 

رستوران که میریم یه ظرفای کوچولو هست داخلش سس میریزن نمیدونم دیدید یا نه در داره یکم از اون بزرگتراش عالیه اونم بزار داخل پک

اگه میخوای الویه درست کنی دیگه فلافل داخل نون باگت نزار دوتا بزار داخل پک سرخ کردش بزار خالی بخورن ا ...

اها اره راس میگی عزیزم

پس الویه زو داخل نون باگت مینی بزارم (مینی کم نمیشه ؟)

سالاد ماکارونی هم تو ظرف کوچیک بزارم 

کشک بادمجونم همون ظرفایی ک شما میگی

فلافلم تو هر پک دو تا دونه بزارم کافیع؟

نوشابه هم میزارم بنظرت ابمیوه هم نیازه؟

کیک هم هست  نیاز ب شیرینی جدا هست؟

اها اره راس میگی عزیزم پس الویه زو داخل نون باگت مینی بزارم (مینی کم نمیشه ؟) سالاد ماکارونی هم ...

نه بابا کم نمیشه عزیزم هم فلافل هست هم کشک بادمجون هم سالاد ماکارونی کافیه همون باگت مینی

آره به نظر من دوتا کافیه حالا اگه دیدی کم شد سه تا بزار 

به نظرم از این سنیچ بزرگا که میریزی آبم میریزی روش شربت درست میشه درست کن وقتی اومدن از اونا توی لیوان درست کن براشون بریز بخورن 

نه دیگه کیک کافیه ما معمولا کیک کوچیک بودنی کنارش شیرینی هم میخریم

نه بابا کم نمیشه عزیزم هم فلافل هست هم کشک بادمجون هم سالاد ماکارونی کافیه همون باگت مینی آره به نظ ...

اها یعنی ب جز نوشابه ابمیوه هم بزارم؟اگ سن ایچ بخام درشت کنم لیوان بریزم یهو همون سن ایچ ی نفرع بگیزم دگ

بعد مهمونام هم بچه هم بزرگسالع عزیزم کافیع مقدار عصزونه هام دیگه؟