2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم تنگ شده طلسممون کردن الکی جدا شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 44 پست
فال جای خوب بگیر عزیزم بهت نشونی میده و شاید بگه چه نوعی هست بعد باطل کن بعدم حصار قوی بگیر 

چی بگم یبار دوستم واسم ف ال قهوه گرفت، بهش گفتن مگه معجزه بشه واسش که بچه دار بشه، چون کلا رحم دوستت رو درگیر همزاد و...کردن.منم فقط کارم دعا و قرآنه. 

شاید کاربلد نبوده.. باید طرف کاربلد باشه اسم بگه قبل اینکه لب وا کنی... اکثرشون همینو میگن بعد میگن ...

نه اتفاقا بعضی از دعا نویسا نمیگن چون انرژیشون میاد پایین و بعضی ها هم واقعا قدرتشو ندارن

دعا نویس باید انرژی بالایی داشته باشه

من زندگیم  داغون شد خواهر از بچگی طلسم داشتم کلا هم اعتقاد نداشتیم ولی دعا نویسه گفت امثال شما بهترین طعمه با سحر و جادوگر هستین چون اعتقاد ندارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم یبار دوستم واسم ف ال قهوه گرفت، بهش گفتن مگه معجزه بشه واسش که بچه دار بشه، چون کلا رحم دوستت ...

وااا چرا انرژی منفی دادن اینهمه؟؟؟

همزادم باشه میتونن رفع کنن برات

یجا رو بهت بگم بررسی میکنی برا خودت؟ تبلیغ نیستاااا خودم پیشش کار انجام دادم کلا بررسی میکنه طالعتو اگه طلسم داشته باشی البته دعا نویسه

من البته فاال هم گرفتم گفت دفنی این خانمم همینو گفت دادم به کسی برام‌ جلب سحر کرد

من خیلی از خدا نا امید شدم راستش سالیان سال سختی کشیدم کاری نکرد

آره عزیزم.ممنون میشم راهنماییم کنی

بیا خصوصی عزیزم فکر میکنن میخوان تبلیغ کنم

منکه از حرفایی مثله خدا بخواد اینا نا امید شدم راستش

ولی انرژی مثبت بفرست، به انرژی خیلی معتقدم، طلسم انرژی منفی هست که دوره ما رو میگیره و به مرور هاله ت رو ضعیف میکنه

این چیزا وجود داره، امثال تو که با قطعیت میاد اینجور حرف میزنه خیلی ها رو منصرف میکنه طلسمشونو باطل ...

بعد اینکه کلا طلسم جادو چیز چرتو پرتیه یکی ک طلسم میکردم گرفته بود بابام و ازش بازجویی کرد گفتن بیشترشون حدس و گمانه و اینکه به هر چی فک کنی همون سرت میاد 

بعد اینکه کلا طلسم جادو چیز چرتو پرتیه یکی ک طلسم میکردم گرفته بود بابام و ازش بازجویی کرد گفتن بیشت ...

من اصلا بحث دینی رو قبول ندارم، ولی واقعا این چیزا مربوط به ماورا هست من اصلا و ابدا اعتقادی نداشتم میخندیدم تازه، ولی خب خیلی چیزا وجود داره که ما نمیبینیم

من شاید اعتقاد نداشته باشم ولی اونی که نوشته اعتقاد داره اون نوشته هاشون بی ارزشه ولی یه سری بخورات روش انجام میدن  این اصله کاره طلسمو فعال میکنه

البته که کلاهبردار و رمال هم زیاده

من اصلا بحث دینی رو قبول ندارم، ولی واقعا این چیزا مربوط به ماورا هست من اصلا و ابدا اعتقادی نداشتم ...

برو تو بحث علم بخون گلم هر کیم میگه من دیدم ماورا من جنو اینا دیدم همه توهماته همه بعد اینکه شنیدی میگن منتظر هر چی باشی همون سرت میاد اینم همونه من برای خودم پیش اومده میگفتن طلسم داره مامانم هزارجا منو برد میگفتن طلسم داره ک شوهر نکنه تو دل کسی جا نشه ولی الان بهترین شوهرو دارم