2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم تنگ شده طلسممون کردن الکی جدا شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظری ندارم بی فکریه خودتونو سره جادو نزارین 

این چیزا وجود داره، امثال تو که با قطعیت میاد اینجور حرف میزنه خیلی ها رو منصرف میکنه طلسمشونو باطل کنن

گرفتارش شدیم که فهمیدیم روزگار تلخی کشیدیم

تو این دنیا همه چی وجود داره هیچ ربطی هم به دینو مذهب نداره همه جای دنیا وجود داره= ماورا، انرژی مثبت و منفی

من جدی نمیگرفتم این چیزارو این اخری سرکتاب گرفتم گفت طلسم داری

تو جدی نمیگیری ولی اونی ک اهل اینکار است چون جدی هست و اعتقاد داره واقعا پیش میاد خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

سلام. برعکس بقیه ،من درکت میکنم، منم طلسم شدم بچه دار نمیشم.حتی خوابشم دیدم.دیشب کلی دعا کردم ، شما ...

اره همه میگن خرافاته منم اولاش مسخره میکردم ولی الان ک نگا میکنم به گذشته واقعااا مشکل حادی نداشتیم خوب بودیم یهو بینمون فاصله افتاد

سلام. برعکس بقیه ،من درکت میکنم، منم طلسم شدم بچه دار نمیشم.حتی خوابشم دیدم.دیشب کلی دعا کردم ، شما ...

طلسم دفنی اینا داشته باشی باید حتما باطلش کنی

من نمیدونم این ادمیزاد نمیدونه تهش تو دو متر قبریم چرا زندگی مردمو سخت میکنن

من جدی نمیگرفتم این چیزارو این اخری سرکتاب گرفتم گفت طلسم داری

اسم هم گفت؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
طلسم دفنی اینا داشته باشی باید حتما باطلش کنی من نمیدونم این ادمیزاد نمیدونه تهش تو دو متر قبریم چر ...

نمی‌دونم چه نوعی هست.فقط همون کسی که بهش شک داشتم رو توی خوابم دیدم که داره شکمم رو داغ می‌کنه شبیه جادوگران شده.و....البته نیاز به خواب نبود، بارها دشمنی و تهمتهاش واسم رو شده بود

نگفت کی کرده

شاید کاربلد نبوده.. باید طرف کاربلد باشه اسم بگه قبل اینکه لب وا کنی... اکثرشون همینو میگن بعد میگن فلان قدر بده تا باطل سحر کنم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
نمی‌دونم چه نوعی هست.فقط همون کسی که بهش شک داشتم رو توی خوابم دیدم که داره شکمم رو داغ می‌کنه شبیه ...

فال جای خوب بگیر عزیزم بهت نشونی میده و شاید بگه چه نوعی هست بعد باطل کن

بعدم حصار قوی بگیر