2777
2789
عنوان

عداب وجدان دارم که ب پسرم دروغ میگم🥲راهکار بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 106 پست
بنظر من کافیه حالا ببین شرایط مالی و شوهرت چه نظری داره

شوهرم از ایناس ک میگه خداروزی رسونه

من بگم اره اون موافق

اخه همه اذیتاش برا منه

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
واقعانم😂 منم بهش گفتم اره حالا عداب وجدان دارم چجوری بگم هیچی نیس

بهتر زودتر بگید ممکنه تو روحیه اش تأثیر بد بذاره ،،اگه تونستی از مشاور کمک بگیر ،یا یه اسباب بازی مورد علاقه شو بگیر و در کمال آرامش بخش بگو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم از ایناس ک میگه خداروزی رسونه من بگم اره اون موافق اخه همه اذیتاش برا منه

ول کن بنظرم مصیبت زیاد داره ۴ تا بچه خیلیه

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
این کار نکن بچه ها احساس دارن فهم دارن اذیت میشن  بهش بگو شاید آبجی باشه معلوم نیست که بعد اگه ...

الان دنبال ی راه حلی هم ک چجور بگم هیچی نیس

اخه هیچی از سقط اینا هم نمیفهه ک بهش بگم

تو ایام عید تو شلوغیا گفتم احتمالا فراموش کنه ولی اونجا هم یهو میومد شکممو میبوسید یواش میگف داداش کوچولوم😑😑😑

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
دخترت ممکن می‌کنه فقط موندم مدرسه رفتنی میخوای چیکار کنی این دو تا رو ببری یا سومی رو نگه داری   ...

اره امسال باید برن اول الان پیش دبستانی ان

من غصه میخورم چجوری یکیو ببر یکیو بیار

سومی احتمالا بزارم تو کوچه😂

ول کن بنظرم مصیبت زیاد داره ۴ تا بچه خیلیه

یه چیزی بگو از سر این بچه بندازم این حرفو

یکی اضاف کردی بهمون ها کلک😂

عزیزم دو قلو دختر داره علاوه یه پسر که داره میخواد یدونه هم بیارع

نه بابا نمیخام😱

بهتر زودتر بگید ممکنه تو روحیه اش تأثیر بد بذاره ،،اگه تونستی از مشاور کمک بگیر ،یا یه اسباب بازی مو ...

دور برم خودمون مشاور ک برا بچه ها باش نیس ی مرکز ک میشناسم دوره ازمون لعنتی

میترسم بگم بهم بگه دروغگو چون تا بحال دروغ نگفتم بهش همیشه میگه مامان قول میده عمل میکننخ

یه چیزی بگو از سر این بچه بندازم این حرفو یکی اضاف کردی بهمون ها کلک😂

😂😂 

داداشی مرد😂

شوخی میکنم نگی ها اصلا 

اصلا نزار در اون باره حرف بزنه سر بحثو عوض کن واکنش نشون نده ب حرفاش بگو وای تلویزیونو 

البته اگه بچس😐😂

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
الان دنبال ی راه حلی هم ک چجور بگم هیچی نیس اخه هیچی از سقط اینا هم نمیفهه ک بهش بگم تو ایام عید ت ...

بگو رفتم دکتر بهم گفت نی نی دختره منم چون پسر میخواستم گفتم از شکمم درش بیاره دیگه 😂😑😑

تو بیا و بمان ... 💜