2777
2789
عنوان

عداب وجدان دارم که ب پسرم دروغ میگم🥲راهکار بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ همسایه غازه ،پسر منم هروقت می رفتیم مهمونی می آمدیم گریهههههه من تنهام ن خواهر دارم ن برادر .... ...

ای خدا ازدست این بچه ها

حالا پسرم تنها نیس دوقلو ان با خواهرش

ولی همش میگه دادش میخام

خواهرچیه دخترا همش زر زرو ان

خواهرش خیلی جیع جیغوعه

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
تک فرزند نیس ۵ونیم سال با خواهرش دوقلو ان ولی فقط میگ داداش میخام

یا خدا کافیه بنظرم ها 

خودت هم این وسط ادمی ،بدنت مهمه 

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
خوب واسش بیار

واقعا اعصابشو ندارم

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
یا خدا کافیه بنظرم ها  خودت هم این وسط ادمی ،بدنت مهمه

بدن هم بزارم کنار 

اصلا اعصاب نمونده برام

خیلی برا خودشون اذیت شدم

پسر منم میگه مامان قرص بچه بخور اجی بیاری یه داداش دو ساله هم داره خودش 7 سالش.این بچه ها به هیچی قا ...

من فک میکنم تومهد یا جایی کسی بهشون خط میده 😂

درجهت همین فرزند اوری

من ک درماندم

بدن هم بزارم کنار  اصلا اعصاب نمونده برام خیلی برا خودشون اذیت شدم

بنظر من کافیه حالا ببین شرایط مالی و شوهرت چه نظری داره

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
منم به پسرم می گم سرم دیگه نمی تونی کلاه بذاری

واقعانم😂

منم بهش گفتم اره حالا عداب وجدان دارم

چجوری بگم هیچی نیس

۵ونیم همش ازم میپرسه کی ب دنیا میاد هی بهش دروغ میگم اونم منتظره☹️☹️

این کار نکن بچه ها احساس دارن فهم دارن اذیت میشن 

بهش بگو شاید آبجی باشه معلوم نیست که بعد اگه با آبجی داشتن مشکل نداره اقدام کن بیار انشالله که خیره