خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرفایی از کسایی شنیدم که هیچوقت فکرشو نمیکردم اینجوری باهام برخورد کنن و بعدش به اون طرفی که گفتم گفت نه تو اشتباه میگنی فلانی از این حرفا نمیزنه 😔فقط سکوت کردم قلبم شکست ولی سکوت کردم ...
درکت میکنم....گریه کن و باز با خدا حرف بزن....من یکسال تموم همین کارو کردم...یه روز دم اذان بشدت گریم گرفت گفتم خدایا از کودکیم خاطره ی خوبی نداشتم از نوجوانی خیری ندیدم جوانیم هم با فوت پدر و مادرم نابود شد سختی زیاد کشیدم زندگیمو نجات بده نزار دشمن شاد بشم من نمیتونم جواب این طعنه ها و کنایه ها رو بدم سرم پایینه دستمو بگیر بسه به خودت قسم تحمل ندارم دستمو بگیر بنده ی خوبی نبودم برات ولی تو بزرگی کن بعدم استغفرالله ربی و اتوب الیه رو تو دلم گفتم و گریم بند نمیومد شاید باورت نشه بعد یکسال که زندگیم صفر شده بود یه حرکت مثبت تو زندگیم رقم خورد ....دقیقا یه روز بعد این دردودل واقعی با خدا خبر خوبی بهم رسید....روزایی که حتی نمیتونستم به خواهرم حرفی بزنم دردودل کنم خدا به دادم رسید....اوایل آروم نمیشی میبینی تاثیری نداره ولی کفر نگو به خدا باور قلبی داشته باش...سختی هایی که من کشیدم سنگ رو آب میکنه ولی همیشه خدا رو یاد کردم.به مرور زمان میفهمی تنها کسی که دلتو آروم میکنه فقط خداس نه بنده هاش
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)