2821
2789
عنوان

آموزش رانندگی

731 بازدید | 12 پست

سلام من سه جلسه میرم رانندگی ولی همه چی یادم میره اگه مربی بم نگه چیکار کن نمیدونم باید چیکار کنم هول که میشم یادم میره اومدم خونه دوساعته نشستم دارم فقط گریه میکنم میترسم اون ۹ جلسه رو هم بگذرونم ولی هیچ کاری نتونم انجام بدم اگه تا اونموقع اینجوری پیش برم اصلا هیچی نمیشم و روز آزمون پشت فرمون ننشسته رد میشم چطوری میخوام جلو افسر بدون کمک کسی تنها رانندگی بدون عیب داشته باشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاملا طبیعیه عزیزم..من جلسه 4 میخواستم انصراف بدم باخودم میگفتم نونت نبود آبت نبود گواهینامه گرفتنت چی بود..ولی عادی میشه با تمرین..اگه تونستی بعداز تمرین مربیت با پدری مادری برادری کسی تمرین کن.من جلسه ی سوم آزمون شهری قبول شدم😐

یه چیزی بهت بگم منم اینطو بودم مربیم گف هیچی نمیدونی بری امتحان بدی شانزده جلسه مینویسع تموم کردم کلاسو کلا از یاذم میرف امتحان رفت موقع استارت زدم به ماشین جلو دفعه دوم شوهرم بهم یاد داد کلا استرس نگرفتم ریلکس تو یع دیقه گف قبولی

گلم کسی با ده جلسه راننده نمیشود باور کن حداقل ۳۰ جلسه باید بری 

من همه ی آشناهام دوره ی دوازده جلسه ای رفتن قبول شدن من فقط میخوام افسر قبولم کنه هزینه ها بالاست بخوام کلاس اضافه بگیرم