2777
2789
عنوان

چرا من اییینجورییی میشمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 30 پست
چیکار چیکار😐

حالا ببین حامله ای یا نه 😂

برای ویار یه خانم دکتری هست سودابه بیوس سر دخترم رفتم البته سخت نوبت میده الان نمیدونم تهران کجا میاد ولی میدونم حتی شهرهای دیگه هم میره

ولی کلا اش تجربه من میگه ویار دوتا جنبه داره روانی و جسمی 

اولیش که حد زیادیش تلقینه و اینکه اطرافیان باید یکسری کارا بکنن همچنین خودت

جسمی شم که میدونی تغییرات هورمونیه با اصلاح مزاج و طب سنتی و اسلامی خیلی کنترل میشه 

مثلا رب به خیلی کمک میکنه یا خیلی خوراکیای دیگه 

من جوری بودم که همش زیر سرم ولی خیلی بهتر شدم و البته روحیه ات بالا نگه داری خیلی کنترل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ببین حامله ای یا نه 😂 برای ویار یه خانم دکتری هست سودابه بیوس سر دخترم رفتم البته سخت نوبت می ...

سر پسرم هر روز سرم و امپول بودم مثل خودتتت خدایی توان ندارم اینام هنوز کوچیکن اخهههه

😂😂😂 ناشکری نکن ولی اگر باشی باید به شوهرت مدال بدن

من خودم ناشکری کردم الان گرفتار شدم فقط کارم اینه بگم خدایا ببخش منو که ندیدم نعمتتو ندیدم لطفتو فکر کردم باید اینطور باشه 

برای منم دعا کن🙏🏻🌹 

خدایااااا این بچه مگه جنسش از اسیده 🥺😭😭😭

ای خداااا😁🥰

داستان رندگیتو خوندم حالا هرچی میگی ذوق میکنم😂

ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
نمی دونم گریه کنم یا بخندم🥺😭😅

باید بخندی شما😁😂

راستی بعد کربلا ک چادر سر کردید هنوزم سر میکنید؟ شوهرتون چی دوس داره؟

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
باید بخندی شما😁😂 راستی بعد کربلا ک چادر سر کردید هنوزم سر میکنید؟ شوهرتون چی دوس داره؟

اره دیگه در نیاوردمش چادرو

اونم میگه بپوش البته مذهبی نیست اهل نمازو و اینا باشه زیاد

ولی میگه بپوش

واقعا ام خنده داررره😭😭😭😭

اره دیگه در نیاوردمش چادرو اونم میگه بپوش البته مذهبی نیست اهل نمازو و اینا باشه زیاد ولی میگه بپو ...

ایجانممم چ لیاقتی داشتی 😁❤️

عه همسرتم دوست داره خداروشکر واقعا 

😂😂😂🤣ان شاءالله هرچی خیره 

ن جدی نمیدونم چرا خوشحال شدم اگه  باردار باشی ،ی بچه خوشگل مثل خودت ب این دنیا میاد🥰